Breaking News

Η BMW 530ds μετατρέπεται σε περιπολικό

Η BMW 530ds μετατρέπεται σε περιπολικό

Το στόλο των περιπολικών της ενισχύει η αστυνομία στη Πολιτεία Βικτώρια της Αυστραλίας αποκτώντας συνολικά 80 BMW 530ds.

Τα premium γερμανικά sedan της βαυαρικής εταιρίας θα φορούν τη «στολή» της τοπικής αστυνομίας στο αμάξωμα τους, έχουν φάρο στην οροφή, ενώ κάτω από το καπό τους βρίσκεται ένας εξακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 3.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 265 ίππους και 620 Nm ροπής.

Παράλληλα τα περιπολικά της BMW διαθέτουν ένα εργοστασιακό πακέτο ειδικά για της ανάγκες της αστυνομίας, ενώ έχουν αφαιρεθεί κάποια εξοπλιστικά στοιχεία, όπως οι δερμάτινες επενδύσεις.

Οι πρώτες παραδόσεις των περιπολικών θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2018, ενώ ολόκληρος ο στόλος μέχρι το τέλος του επόμενου έτους θα έχει ξεκινήσει περιπολίες στη χώρα των καγκουρό.


Tags assigned to this article:
BMW 530dsπεριπολικό

Related Articles

Τι γίνεται όταν μεταφέρεις χριστουγεννιάτικο δέντρο με αγωνιστικό όχημα; (video)

Αν και οι περισσότεροι έχουν στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο εδώ και μερικές εβδομάδες, ο πέντε φορές πρωταθλητής των off-road αγώνων CORR

Αυτό το βελτιωμένο Toyota Hilux δεν είναι για το χωράφι

Ποιος είπε ότι ένα Toyota Ηilux συχνάζει μόνο σε χωράφια και εργοτάξια; Μπορεί να αναρριχηθεί σε χιονισμένες βουνοκορφές. Αρκεί όμως

Απίστευτο και όμως το «Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» είναι ιαπωνικό!

Ποιος να το περίμενε ότι στη Γερμανία, μια μεγάλη ευρωπαϊκή αγορά με τεράστια αυτοκινητοβιομηχανία, θα εκλέγονταν «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021»