Breaking News

Νεκρός ο οδηγός μιας Ferrari California T μετά από σύγκρουση (video)

Νεκρός ο οδηγός μιας Ferrari California T μετά από σύγκρουση (video)

Τη ζωή του έχασε ο 43χρονος οδηγός μιας κόκκινης Ferrari California T έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, ενώ η 19χρονη συνοδηγός του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

Το περιστατικό συνέβη στην Καλκούτα της Ινδίας. Το ιταλικό supercar δεν άνηκε στον άτυχο οδηγό, αλλά σε ένα φίλο του, ενώ το τροχαίο ατύχημα έγινε όταν προσπάθησε να αποφύγει ένα προπορευόμενο φορτηγό που επιβράδυνε απότομα στρίβοντας απότομα δεξιά το τιμόνι πέφτοντας πάνω στο τσιμεντένιο προστατευτικό.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video η Ferrari California T, η οποία προφανώς κινούνταν με αρκετή ταχύτητα στην κυριολεξία διαλύθηκε, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός ήταν ζωντανός για περίπου μια ώρα μετά το ατύχημα, αλλά στη συνέχεια εξέπνευσε.


Tags assigned to this article:
California TFerrariΚαλκούτα

Related Articles

Χαράκωσαν μια Lamborghini Huracan Avio

Θύμα σκληρού βανδαλισμού έπεσε μια απροστάτευτη Lamborghini Huracan Avio, η οποία ήταν σταθμευμένη στο δρόμο. Άγνωστοι προκάλεσαν πολλαπλά χαράγματα, προφανώς

Η McLaren Senna και ο συνονόματος της στην πίστα (video)

Το να δίνει η McLaren το όνομα ενός συγγενικού σου προσώπου στο νέο της supercar είναι σίγουρα τιμητικό, ενώ το

Η νέα κομψή έκδοση της Porsche Macan με 440 ίππους

Δύναμη και κομψότητα είναι τα δυο βασικά χαρακτηριστικά της νέας Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition. Η νέα αυτή έκδοση