Breaking News

Η νέα επετειακή έκδοση του Datsun GO

Η νέα επετειακή έκδοση του Datsun GO

Την επιτυχημένη της πορεία στην αγορά της Νότιας Αφρικής γιορτάζει η Datsun η οποία δραστηριοποιείται εμπορικά εκεί τους τελευταίους πενήντα μήνες ή αν προτιμάτε εδώ και πάνω από τέσσερα.

Έτσι λοιπόν δημιούργησε μια νέα ειδική έκδοση για το δημοφιλές της μοντέλο το GO, με το οποίο έκανε στην τοπική αγορά το ντεμπούτο της, ενώ αργότερα ακολούθησε το μεγαλύτερο GO+ και το πρακτικότερο GO+ Panel Van.

Ο λόγος για το νέο GO Special Version, το οποίο εξοπλιστικά βασίζεται στην έκδοση Lux, ενώ προσφέρει επιπλέον Bluetooth, θύρα USB, ασημί και μπλε διακοσμητικές λωρίδες στο καπό, στην οροφή και πλευρικά του αμαξώματος. Παράλληλα ασημί πινελιές υπάρχουν και στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με ετήσια έκθεση το Datsun GO είναι το πιο προσιτό όχημα για συντήρηση, επισκευή και λειτουργία στη Νότια Αφρική. Στο παρακάτω video θα γνωρίσετε ένα συλλέκτη κλασικών μοντέλων της Datsun και θα μάθετε πως ξεκίνησε το πάθος του αυτό.


Tags assigned to this article:
Datsun GOΝότια Αφρική

Related Articles

Το Lada Niva καμουφλαρισμένο

Ο μόνος λόγος που περιμέναμε να δούμε το Niva με καμουφλάζ ήταν στην περίπτωση που η Lada θα αποφάσιζε να

Το σπαρτιάτικο Toyota Land Cruiser

Κακά τα ψέματα ένα αυθεντικό SUV πρέπει να ικανοποιεί κυρίως τις ανάγκες για εξόρμηση πέρα από την άσφαλτο και όχι

Αξεσουάρ από την Hyundai για το i30N

Το πρώτο μοντέλο επιδόσεων της Hyundai, το νέο i30N, μπορεί να κάνει ακόμα πιο σκληροπυρηνική την εξωτερική του εμφάνιση. Αυτό