Breaking News

Η Koenigsegg κατασκεύασε το τελευταίο Agera RS

Η Koenigsegg κατασκεύασε το τελευταίο Agera RS

Λευκό μαντήλι κούνησε η Koenigsegg και οι οπαδοί των supercars στο Agera RS αποχαιρετώντας το.

Ο λόγος είναι ότι η σουηδική εταιρία κατασκεύασε το τελευταίο Agera RS, το οποίο έχει ήδη βρει ιδιοκτήτη, καθώς η παραγωγή του ήταν sold out. Συνολικά κατασκευάστηκαν από την Koenigsegg μόλις 27 Agera RS, ενώ αν επαληθευτούν και οι τρεις Final Edition ο αριθμός θα «αυξηθεί» στα 30.

To Agera RS είχε κάνει πρεμιέρα το 2015 στο Σαλόνι της Γενεύης. Διακρίνονταν για την μεγάλη ισχύ του V8 twin-turbo κινητήρα των 5.0 λίτρων που αρχικά απέδιδε 1.160 ίππους και αργότερα έφτασε στους 1.360 ίππους.

Στο βιογραφικό του Agera RS περιλαμβάνεται και το ρεκόρ ταχύτητας σε δημόσιο δρόμο των 457,94 χλμ./ώρα. Έτσι λοιπόν θεωρείται το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής στον κόσμο. Επίσης έχει κάνει ρεκόρ στο 0-400-0 χλμ./ώρα, καθώς χρειάστηκε συνολικά 33,29 δευτ.


Tags assigned to this article:
Agera RSKoenigsegg

Related Articles

Σιδερένια μπάρα «σούβλισε» μια Bentley Mulsanne

Απορίες αλλά και τρόμο προκαλεί η εικόνα της συγκεκριμένης Bentley Mulsanne, το αμάξωμα της οποία βλέπουμε ότι έχει διαπεράσει από

Είδαν μια Chevrolet Corvette να έρχεται κατά πάνω τους (video)

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν ένας άντρας και μια γυναίκα, καθώς την ώρα που πήγαιναν να μπουν εντός

Lamborghini σκαρφάλωσε σε υψόμετρο 5.882 μέτρων!

Tα supercars της Lamborghini είναι αρκετά χαμηλά και σίγουρα δεν τους ταιριάζουν κακοτράχαλοι ορεινοί δρόμοι. Μη ξεχνάτε όμως ότι η