Breaking News

Δείτε την Porsche 911 Turbo S να ανεβαίνει πίστα του σκι (video)

Δείτε την Porsche 911 Turbo S να ανεβαίνει πίστα του σκι (video)

Ποιος είπε ότι οι χιονισμένες βουνοπλαγιές είναι μόνο για τα θηριώδη SUV;

Στην κορυφή τους μπορεί να φτάσει ακόμα και ένα χαμηλό supercar, όπως η Porsche 911 Turbo S. Αρκεί βέβαια να εξοπλίζεται με το σύστημα τετρακίνησης, το οποίο η Porsche τοποθετεί εδώ και 30 χρόνια στα μοντέλα της.

Δείτε λοιπόν στο παρακάτω video την 911 Turbo S να σκαρφαλώνει με άνεση μια κατάλευκη πίστα του σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Glenshee που βρίσκεται στην παγωμένη Σκωτία.

Η Porsche 911 Turbo S τροφοδοτείται από επίπεδο biturbo εξακύλινδρο κινητήρα 3.8 λίτρων, ο οποίος είναι παραδοσιακά πίσω τοποθετημένος, συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο PDK 7 σχέσεων, ενώ αποδίδει 580 ίππους και 750 Nm ροπής. Επιτρέπει στην 911 Turbo S επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,9 δευτ. και τελική ταχύτητα 330 χλμ./ώρα.



Related Articles

Κρυστάλλινα σωματίδια στη βαφή μιας Rolls-Royce Phantom

Όσο προσεκτικά και να παρατηρήσετε τη συγκεκριμένη Rolls Royce Phantom μάλλον δε θα εντοπίσετε το μυστικό της κόκκινης βαφής της

Η παραμυθένια χρυσή άμαξα που θα μεταφέρει το Βασιλιά Κάρολο στη στέψη του – Mε ανέσεις σύγχρονης λιμουζίνας και έξι πραγματικά άλογα! (video)

Λίγες μέρες απομένουν μόνο μέχρι τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαΐου. Εκατομμύρια

Η Ford αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από τα αιλουροειδή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάτας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Αυγούστου η Ford μας αποκαλύπτει τι σχέση έχει