Breaking News

Lamborghini Aventador Roadster με κινητήρα μοτοσικλέτας (video)

Lamborghini Aventador Roadster με κινητήρα μοτοσικλέτας (video)

Με μπόλικο μεράκι και αρκετή φαντασία ένας αγρότης έφτιαξε μόνος του αντίγραφο της Lamborghini Aventador Roadster.

Το αποτελέσματα της δουλειάς του για τα δεδομένα είναι εντυπωσιακό θα λέγαμε, καθώς έχει καταφέρει να πετύχει αρκετές λεπτομέρειας από το ιταλικό supercar, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και στο video.

Διαθέτει οροφή που αναδιπλώνεται πίσω από τα καθίσματα, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, εισαγωγές αέρα, paddles πίσω από το τιμόνι για χειροκίνητες αλλαγές των σχέσεων, αεροτομή που ανεβοκατεβαίνει και πόρτες που σηκώνονται προς τα επάνω. Βεβαία οι διαστάσεις της είναι μικρότερες από την πραγματική Aventador Roadster και έτσι μοιάζει με ένα υπό κλίμακα μοντέλο.

Ο κινητήρας τώρα που έχει τοποθετηθεί στο πίσω τμήμα προέρχεται από μοτοσικλέτα, ωστόσο μάλλον κινεί σβέλτα το ελαφρύ αμάξωμα της χειροποίητης αυτής “Aventador Roadster”.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Aventador RoadsterLamborghini

Related Articles

Γκράφιτι από το επιτραπέζιο Μονόπολη πάνω σε μια McLaren 720S

Αν κάποιος έκανε γκράφιτι πάνω στο αυτοκίνητο σας σίγουρα θα σας εξόργισε, ειδικά αν ήσασταν ιδιοκτήτης μιας πανάκριβης McLaren 720S.

Ποια Porsche είναι η πιο γρήγορη; (video)

Δε θα σας κουράσουμε με μακροσκελείς προλόγους, καθώς το θέμα μας είναι η ταχύτητα, επομένως ας πατήσουμε γκάζι, ώστε να

Πόσες Huracan και Aventador έχει κατασκευάσει η Lamborghini;

Συχνά ακούμε για ρεκόρ παραγωγής αυτοκινητοβιομηχανιών, ωστόσο όταν η σχετική είδηση αφορά την Lamborghini αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα. Η ιταλική εταιρία