Breaking News

Η Rolls-Royce Ghost με στολή περιπολικού

Η Rolls-Royce Ghost με στολή περιπολικού

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε supercars να εντάσσονται στο δυναμικό της αστυνομίας διαφόρων χωρών, ωστόσο αυτή η Rolls-Royce Ghost έχει κάτι το ξεχωριστό.

Η εν λόγω λοιπόν Ghost Black Badge δωρίθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Σάσσεξ της Βρετανίας, όχι όμως με σκοπό να κάνει περιπολίες και να καταδιώκει την εγκληματικότητα στους δρόμους.

Πρόκειται να δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα δοθούν στο νοσοκομείο “Chestnut Tree House” το οποίο φροντίζει 300 παιδιά και νέους ανθρώπους.

Η Ghost Black Badge φέρει τα αυτοκόλλητα της αστυνομίας, στην οροφή της έχει τοποθετηθεί φάρος, ενώ είναι βαμμένη στη λευκή απόχρωση “Andalusian White”. Στο εσωτερικό της υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις και ένθετα από ανθρακόνημα.

Κάτω από το καπό της  Ghost Black Badge βρυχάται ένας V12 twin-turbo κινητήρας 6.6 λίτρων με ισχύ 603 ίππων και ροπής 840 Nm, o οποίος της επιτρέπει επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα εντός 4,6 δευτ. και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
GhostRolls-Royce

Related Articles

Χωρίς τιμόνι και με καναπέδες το νέο Renault EZ-GO (video)

Η Renault μας καλεί να επιβιβαστούμε στο μέλλον χρησιμοποιώντας ως πύλη εισόδου το πρωτότυπο EZ-GO που κάνει αυτές τις μέρες

Δείτε την παράδοση ενός Ford GT στον ιδιοκτήτη του (video)

Μια μεγάλη νταλίκα στάθμευσε έξω από το σπίτι ενός νέου ιδιόκτητη του Ford GT, με το οποίο ήταν φορτωμένο. Ο

Μπορείτε να βρείτε τις αλλαγές στο ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross;

To Eclipse Cross σχεδιαστικά είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της Mitsubishi, ενώ πρόσφατα δέχτηκε μια ήπια ανανέωση. Παρατηρώντας