Breaking News

Γιατί απογοητεύει ο ήχος της νέας Lamborghini Urus (videos)

Γιατί απογοητεύει ο ήχος της νέας Lamborghini Urus (videos)

Μια Lamborghini δεν είναι μόνο εντυπωσιακή εμφάνιση, ισχυρές επιδόσεις και άφθονη πολυτέλεια, αλλά και εκκωφαντικός ήχος που πρέπει να αναπαράγει ο κινητήρας της.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό φαίνεται ότι απουσιάζει από τη νέα Urus, η οποία είναι το πρώτο SUV της Lamborghini, ωστόσο αυτό δε δικαιολογεί τα χαμηλά της ντεσιμπέλ.

Στα παρακάτω video λοιπόν θα δείτε μια κίτρινη Urus που συνέβαλε ο φακός να αποβιβάζεται από το φορτηγό που τη μετέφερε. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4.0 λίτρων, απόδοσης 650 ίππων και 850 Nm ροπής, ίσα που ακούγεται, καθώς η χροιά του δεν είναι τραχιά όπως αρμόζει σε μια Lamborghini.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα  Urus μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3.6 δευτ. και να φτάσει τα 305 χλμ./ώρα. Μόνο στο δεύτερο video όταν κάποια στιγμή μαρσάρει ικανοποιούνται λίγο τα αφτιά μας.

Ακούστε και εσείς για να μας πείτε τη γνώμη σας.


Tags assigned to this article:
LamborghiniUrus

Related Articles

Διέλυσε νοικιασμένη Lamborghini και την κοπάνησε – Μπούκαρε σε έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων! (βίντεο)

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι δε μπορούν όλοι οι οδηγοί να καθίσουν πίσω από το τιμόνι μιας Lamborghini, καθώς

Κανένας νεκρός από Volvo XC90 στη Μ. Βρετανία

Πρωτεργάτης στον τομέα της ασφάλειας εδώ και πολλά χρόνια η Volvo, έχει θέσει έναν αρκετά φιλόδοξο στόχο με έντονο κοινωνικό

Έξι λόγοι για να αγοράσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο (video)

Το μέλλον της αυτοκίνησης είναι ξεκάθαρα η ηλεκτροκίνηση, ωστόσο ακόμα μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τη νέα