Breaking News

Τράκαραν μεταξύ τους δυο ολόιδιες Lamborghini! (video)

Τράκαραν μεταξύ τους δυο ολόιδιες Lamborghini! (video)

Ακόμα και ένα απλό τρακάρισμα με συμβατικά αυτοκίνητα προσελκύει τα βλέμματα των περιστατικών, επομένως φανταστείτε τι συμβαίνει όταν συγκρούονται μεταξύ τους δυο supercars.

Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν μια κίτρινη Lamborghini Aventador S τράκαρε μια άλλη κίτρινη Lamborghini Aventador S, ενώ αμφότερες είχαν μάλιστα και μαύρες ζάντες.

Το συγκεκριμένο απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Σιγκαπούρη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες όταν η μια Aventador S σταμάτησε σε μια διασταύρωση η άλλη τη χτύπησε από πίσω, καθώς μάλλον ο οδηγός της δεν ήταν συγκεντρωμένος.

Προφανώς δεν ήταν σύμπτωση η συνάντηση των δυο ολόιδιων Aventador S, αλλά οι ιδιοκτήτες τους μάλλον γνωρίζονταν και κατευθύνονταν μαζί προς κάποιον κοινό προορισμό.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video που κατέγραψε κάποιος διερχόμενος οδηγός, μετά τη σύγκρουση πρέπει να ξέσπασε μια μικρή φωτιά στο πίσω διαμέρισμα του κινητήρα, καθώς βγαίνει καπνός, ενώ έγινε και χρήση πυροσβεστήρα. Υλικές ζημιές έχουν υποστεί και οι δυο οι Aventador S στα εμπρός και πίσω τμήματα τους αντίστοιχα.

Με την ευκαιρία να πούμε ότι η Aventador S τροφοδοτείται από V12 κινητήρα 6.5 λίτρων, απόδοσης 740 ίππων και 690 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης. Μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,9 δευτ. και να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 350 χλμ./ώρα.



Related Articles

Ελληνικό ΧΑΟΣ προκάλεσε το Chaos!

Μετά από μεγάλη αναμονή το τεράστιο ενδιαφέρον σχετικά με το πρώτο ελληνικό υπεραυτοκίνητο, ή αν θέλετε του πρώτου ultracar στον

Κίνδυνος πυρκαγιάς σε σχεδόν 2.800 McLaren

Η ανάκληση συμβατικών αυτοκινήτων, για κάποιο ενδεχόμενο πρόβλημα, είναι μια συνηθισμένη είδηση, ωστόσο όταν μιλάμε για πανάκριβα και πανίσχυρα supercars,

Πόσες Bentley Continental GT έχετε δει από τις 80.000 που κυκλοφορούν;

Ειδικά στην Ελλάδα είναι σπάνιο να συναντήσεις στο δρόμο μια Bentley Continental GT. Ωστόσο η Bentley μας ενημερώνει ότι κάθε