Breaking News

Κόντρα της McLaren Speedtail με μαχητικό αεροσκάφος (video)

Κόντρα της McLaren Speedtail με μαχητικό αεροσκάφος (video)

Μια ανατρεπτική, εντυπωσιακή και απρόσμενη κόντρα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στη νέα McLaren Speedtail και στο μαχητικό αεροσκάφος F-35 Lightning II.

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε τους δυο αντιπάλους που τάραξαν έδαφος και ουρανό. Η McLaren Speedtail διαθέτει υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο απαρτίζεται από βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα, ενώ συνδυαστικά αποδίδει 1.070 ίππους και 1.150 Nm ροπής. Επιταχύνει από 0-300 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 13 δευτ., ενώ η τελική της ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 403 χλμ./ώρα.

Πλάι της στο διάδρομο απογείωσης του αεροδρομίου στάθηκε το μονοθέσιο, μονοκινητήριο, χαμηλής παρατηρησιμότητας μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς F-35 Lightning II, το οποίο μπορεί να προσγειωθεί κάθετα και να αναπτύξει στους αιθέρες μέγιστη ταχύτητα 1.931 χλμ./ώρα.

Μόλις δόθηκε το σύνθημα της εκκίνησης η McLaren Speedtail και το F-35 Lightning II άρχισαν να επιταχύνουν, με το βρετανικό supercar αρχικά να προηγείται. Λίγο αργότερα ο οδηγός της McLaren Speedtail είδε το F-35 Lightning II να απογειώνεται και η κόντρα τους συνεχίστηκε με υψομετρική διαφορά.

Η διαδρομή που ακολούθησαν ήταν τριγωνικού σχήματος με τρεις απέραντες ευθείες και τρεις στροφές. Ποιος ήταν ο νικητής; Θα το μάθετε στο παρακάτω video.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Με διαμάντια διακοσμημένο το κλειδί του Koenigsegg Regera

Οι κοινοί θνητοί μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα κλειδιά των αυτοκινήτων είναι πλαστικά, ωστόσο η Koenigsegg έρχεται να μας αποδείξει

H στιγμή που ανοίγουν οι αερόσακοι μιας Ferrari 812 Superfast (video)

Απειρία, άγνοια κινδύνου και παρορμητισμός είναι οι λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν προσπαθούμε να περιγράψουμε τον οδηγό της

Το BMW i8 τώρα και χωρίς οροφή (video)

Το BMW i8 δε χάνει με τίποτα την άσφαλτο κάτω από τα «πόδια» του, αλλά είδε τον ουρανό να αποχωρεί