Breaking News

Τράκαρε Ford Mustang και Rolls-Royce που δεν του ανήκουν!

Τράκαρε Ford Mustang και Rolls-Royce που δεν του ανήκουν!

Στο συγκεκριμένο οδηγό μάλλον θα απαγορευτεί η είσοδος σε όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων μετά από το ατύχημα που προξένησε.

Ο εν λόγω οδηγός λοιπόν αποφάσισε να νοικιάσει ένα Ford Mustang GT Convertible. Όλα καλά μέχρι εδώ, όταν όμως ήρθε να η στιγμή να αναχωρήσει από το υπαίθριο πάρκινγκ της εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων έκανε ένα μοιραίο λάθος.

Από βιασύνη, απειρία ή άγχος μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και έτσι το Mustang GT Convertible κατάντησε όπως το βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Ο εμπρός προφυλακτήρας έσπασε και έπεσε στο έδαφος, ενώ ζημίες έχουν υποστεί τα φωτιστικά σώματα, τα φτερά και το καπό.

Ακόμα μεγαλύτερο σοκ πρέπει να υπέστη ο οδηγός όταν συνειδητοποίησε ότι έπεσε πάνω σε μια Rolls-Royce Dawn Convertible, η οποία ήταν σταθμευμένη εκεί κοντά. Ευτυχώς το υπερπολυτελές και πανάκριβο supercar τη γλίτωσε με ελαφρύτερα «τραύματα», καθώς έχει χτυπηθεί το εμπρός φτερό και η πόρτα.

Το κόστος επισκευής όμως σίγουρα θα είναι υψηλότατο, καθώς μιλάμε για μια Rolls-Royce. Ας ελπίσουμε ότι το Mustang GT Convertible είχε μεικτή ασφάλεια….

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Δείτε μια McLaren 720S να πέφτει πάνω σε σταθμευμένο Audi R8 (video)

Επίδειξη των οδηγικών ικανοτήτων που προφανώς δε διέθετε επιχείρησε να κάνει ένας 19χρονος με μια δανεική McLaren 720S. Ο νεαρός

Τι πρόβλημα υπάρχει με την Aston Martin DB11 και ανακαλείται;

Στην ανάκληση όλων των DB11 που κατασκεύασε από το τέλος του 2015 προχώρησε η Aston Martin. Στο σύνολό τους οι

Πόσο πουλήθηκε σε δημοπρασία το πρώτο Ford Mustang Shelby GT500;

Ποιος δε θα ήθελε να αποκτήσει το νέο ισχυρότερο Ford Mustang Shelby GT500 και μάλιστα το πρώτο που κύλισε από