Breaking News

Πωλείται το Lexus LFA της Πάρις Χίλτον

Πωλείται το Lexus LFA της Πάρις Χίλτον

Συλλεκτικό χαρακτήρα έχει κάθε Lexus LFA, καθώς η ιαπωνική premium εταιρεία έχει κατασκευάσει μόλις 500 αντίτυπα του.

Το λευκό LFA που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες είναι το υπ’ αριθμόν 108, ενώ διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 450.715 ευρώ από την αντιπροσωπεία Marshall Goldman, η οποία βρίσκεται στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

Τονίζεται ότι το εν λόγω LFA είναι σε άψογη κατάσταση και έχει διανύσει 6.324 χλμ. To διθέσιο supercar τροφοδοτείται από ένα θηριώδη ατμοσφαιρικό κινητήρα 4.8 λίτρων, απόδοσης 560 ίππων.

Στο εσωτερικό του συναντάμε αρκετά carbon διακοσμητικά ένθετα, μπλε δέρμα στα καθίσματα και στο τιμόνι, λευκό δέρμα στη βάση της κεντρικής κονσόλας και στο ταμπλό, μπλε επένδυση στο δάπεδο και στα πατάκια.

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για το συγκεκριμένο LFA είναι ότι κάποτε άνηκε στην Πάρις Χίλτον. Η διάσημη, 39χρονη σήμερα, κληρονόμος φέρεται να είχε αποκτήσει το λευκό LFA όταν πούλησε ένα κίτρινο LFA που της είχε δωρίσει στα γενέθλια της ο τότε σύντροφος της το 2011.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όταν η Χίλτον παρέλαβε το λευκό LFA το οδόμετρο του έδειχνε μόνο 27 χλμ., ενώ στα χέρια της παρέμεινε για δυο χρόνια. Στη συνέχεια αγόρασε μια McLaren 650S.


Tags assigned to this article:
LexusLFAΠάρις Χίλτονπωλείται

Related Articles

Τράκαρε μια Ferrari F40 που ανήκει σε πιλότο της Formula 1 – Η στιγμή της σύγκρουσης (βίντεο)

Λαβωμένη κατέληξε μια συλλεκτική Ferrari F40, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του ιστορικού ιταλικού supercar. Όπως θα δείτε στο

Για ανταλλακτικά αξίζει μόνο αυτή η τρακαρισμένη Corvette

Λαβωμένη αλλά ζωντανή βγήκε μια Chevrolet Corvette Stingray έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα, το οποίο συνέβη στα μέσα Μαΐου κάπου

Μια Porsche 944 με χριστουγεννιάτικα φωτάκια (video)

Κυριολεκτικά έλαμψε τις ημέρες των Χριστουγέννων η συγκεκριμένη Porsche 944 LS Turbo, καθώς το αμάξωμα της στολίστηκε με πολλά πολύχρωμα