Breaking News

Από 8.000 ευρώ το ανανεωμένο Lada Niva 4Χ4!

Από 8.000 ευρώ το ανανεωμένο Lada Niva 4Χ4!

Πριν από περίπου ένα μήνα η Lada μας είχε συστήσει το ελαφρώς ανανεωμένο Niva 4Χ4, το οποίο είχε υποστεί ορισμένες αλλαγές κυρίως στο εσωτερικό του.

Στόχος της Lada ήταν να καταστήσει την καμπίνα του δημοφιλούς Niva, ασφαλέστερη και πιο σύγχρονη. Σύμφωνα με τη ρωσική εταιρεία τα τρίθυρα και πεντάθυρα Niva 4X4 απέκτησαν νέα χειριστήρια κλιματισμού στο ταμπλό, πιο άνετα καθίσματα, ενώ βελτιώθηκε η ηχομόνωση του εσωτερικού. Πατώντας εδώ θα διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες για το ανανεωμένο Niva.

Η αρχική τιμή του ανανεωμένου Niva 4X4 Classic διαμορφώνεται στα 553.900 ρούβλια, δηλαδή περίπου 8.090 ευρώ, ενώ ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει υδραυλικό τιμόνι, ABS, φώτα ημέρας, ηλεκτρονικά παράθυρα και προεγκατάσταση για ηχοσύστημα. Μιλάμε λοιπόν μάλλον για το φθηνότερο τετρακίνητο SUV.

Η επόμενη στην ιεραρχία έκδοση είναι η Luxe με τιμή 570.900 ρούβλια (8.335 ευρώ) προσφέροντας θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Συνεχίζουμε με την έκδοση 4×4 Urban που κοστίζει 629.900 ρούβλια (9.197 ευρώ), στην οποία πέρα από τα παραπάνω προστίθενται στρογγυλοί προβολείς ομίχλης ενσωματωμένοι στον εμπρός προφυλακτήρα. Με 609.900 ρούβλια (8.905 ευρώ) αποκτάς και aic condition στην έκδοση Luxe AC.

Για όσους αγαπούν την περιπέτεια προτείνεται η έκδοση Luxe Camouflage με εργοστασιακό χρώμα παραλλαγής και μαύρους τροχούς, στην τιμή των 599.900 ρουβλιών (8.759 ευρώ).

Τέλος, η Lada αναφέρει ότι σε όλες τις εκδόσεις του ανανεωμένου Niva 4X4 προσφέρεται το προαιρετικό πακέτο “Comfort”, αξίας 290 ευρώ για το τρίθυρο αμάξωμα και 305 ευρώ για το πεντάθυρο, το οποίο περιλαμβάνει κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό, συναγερμό, ηχοσύστημα με θύρες USB και AUX.

 


Tags assigned to this article:
LadaNIva 4X4ανανεωμένοτιμές

Related Articles

Το πρώτο Lada με το νέο σύστημα πολυμέσων

Την τιμή να ενσωματώσει πρώτο το νέο σύστημα πολυμέσων της Lada έχει το Xray Cross στην κορυφαία του έκδοση Instinct.

Το αγωνιστικό όχημα Roborace δε χρειάζεται οδηγό (video)

Έχουμε αρχίσει πλέον σιγά-σιγά να συνειδητοποιούμε ότι στο εγγύς μέλλον η αυτόνομη οδήγηση θα μπει για τα καλά στις καθημερινές

Η Porsche ετοιμάζει ιπτάμενο όχημα

Μπορεί η Porsche να είναι η βασίλισσα της ασφάλτου, πάνω στην οποία καταγράφει εντυπωσιακές επιδόσεις, ωστόσο η γερμανική εταιρεία θέλει