Breaking News

Κρυστάλλινα σωματίδια στη βαφή μιας Rolls-Royce Phantom

Κρυστάλλινα σωματίδια στη βαφή μιας Rolls-Royce Phantom

Όσο προσεκτικά και να παρατηρήσετε τη συγκεκριμένη Rolls Royce Phantom μάλλον δε θα εντοπίσετε το μυστικό της κόκκινης βαφής της ονόματι “Magma Red”.

Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με τη βρετανική premium εταιρεία η φανταχτερή κόκκινη απόχρωση του αμαξώματος έχει ενισχυθεί με λιωμένα μικροσκοπικά κρυστάλλινα σωματίδια.

Παράλληλα το φινίρισμα της βαφής αποτελείται από πέντε στρώματα, κάθε ένα από τα οποία γυαλίστηκε με το χέρι για περισσότερο από πέντε ώρες. Στην καμπίνα της εν λόγω Phantom συναντάμε λευκές δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες πινελιές. Σημειώνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν εννέα διαφορετικά χειροποίητα και βαμμένα δέρματα στο εσωτερικό. Με κόκκινο δέρμα έχει ντυθεί το ταμπλό, το τιμόνι και ορισμένα χειριστήρια.

Στα μαρσπιέ των θυρών τοποθετήθηκαν μεταλλικές πλάκες που αναγράφουν την επέτειο της  Rolls Royce για τα 115 χρόνια ιστορίας της. Στο εσωτερικό της οροφής ενσωματώνονται 1.600 οπτικές ίνες, δίνοντας την αίσθηση στους εκλεκτούς επιβάτες ότι βλέπουν έναν ουρανό με κόκκινα αστέρια.

Η ξεχωριστή αυτή Phantom παρουσιαστεί στις 4 Δεκεμβρίου σε εκδήλωση του μουσείου “One Thousand” στο Μαϊάμι, ενώ ο οίκος RM Sotheby’s θα ξεκινήσει τη διαδικτυακή της δημοπρασία, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 του μήνα.  Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση RED που μάχεται κατά του AIDS.



Related Articles

Η Porsche μας προτρέπει να δώσουμε χρόνο στους ανθρώπους μας (video)

Ο χρόνος κυλάει ασταμάτητα και μαζί του παίρνει συναισθήματα και λόγια που πολλές φορές δε μοιραζόμαστε με τους δικούς μας

Η νέα Continental GT Azure «αντιγράφει» μια ιστορική Bentley

Στο σώμα μια μοναδικής Bentley Continental GT μετενσαρκώθηκε η ιστορική R-Type Continental JAS 949 με αφορμή τα 70α της γενέθλια.

Τσεκούρωσε δέντρα η Camaro που έφυγε σε κόντρα (video)

Άσχημη κατάληξη είχε η κόντρα ανάμεσα σε ένα Ford Mustang και ένα Chevrolet Camaro, καθώς «νίκησε» η απερισκεψία και η