Breaking News

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» για τις γυναίκες είναι το…

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» για τις γυναίκες είναι το…

Oι γυναίκες εδώ και δεκαετίες έχουν αποδείξει ότι η οδήγηση και τα αυτοκίνητα δεν είναι αποκλειστικά αντρικά ζητήματα.

Μάλιστα υπάρχει και κριτική επιτροπή από γυναίκες δημοσιογράφους 30 χωρών που κάθε χρόνο ψηφίζει το καλύτερο νέο μοντέλο για το ωραίο φύλο. Τα κριτήρια για να δώσουν οι έμπειρες σοφερίνες τη ψήφο τους είναι η αισθητική, η πρακτικότητα, η ασφάλεια, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και η σχέση ποιότητας-τιμής.

Η κάλπη λοιπόν για φέτος έδειξε ότι «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» για τις γυναίκες είναι το Mazda 3, το οποίο παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον περσινό νικητή, το Volvo XC40. To αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Ντουμπάι.

Το ιαπωνικό μοντέλο κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε σημαντικούς αντιπάλους που διεκδικούσαν τον τίτλο, όπως τα Audi E-Tron, Tesla Model 3 και BMW Σειρά 3, ενώ κέρδισε τον τίτλο και στην κατηγορία οικογενειακό αυτοκίνητο.

Παράλληλα αστικό αυτοκίνητο αναδείχτηκε το Kia XCeed, οικολογικό αυτοκίνητο το Kia Soul EV, πολυτελές αυτοκίνητο η BMW Σειρά 8, αυτοκίνητο επιδόσεων η Porsche 911 και SUV/Crossover το Range Rover Evoque.



Related Articles

Το περιπολικό Hyundai NEXO κινείται με υδρογόνο

Περιπολίες φιλικές προς το περιβάλλον θέλει να κάνει η αστυνομία στη γερμανική πόλη Όσναμπρουκ. Για το λόγο αυτό έχει αποκτήσει

Hyundai: Μην παρκάρετε μέσα σε γκαράζ-κίνδυνος πυρκαγιάς

Σύσταση σε χιλιάδες ιδιόκτητες αυτοκινήτων της στην Αυστραλία έκανε η Hyundai να μη τα σταθμεύουν μέσα σε γκαράζ και κοντά

H Alfa Romeo χρύσωσε τη Giulia

Μια έκπληξη επιφύλασσε η Alfa Romeo για τους οπαδούς της στο πλαίσιο του φετινού αγώνα Mille Miglia. Εκεί λοιπόν η