Breaking News

Το πρώτο πολυτελές Fiat Panda από την Trussardi (video)

Το πρώτο πολυτελές Fiat Panda από την Trussardi (video)

H δημοτικότητα του Fiat Panda οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στο ότι είναι ένα αρκετά οικονομικό και ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης.

Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το Panda πολυτελές μοντέλο, καθώς η Fiat δεν είναι premium εταιρεία, ενώ η ποιότητα κατασκευής του χαρακτηρίζεται από τα φθηνά κυρίως υλικά.

Μια διαφορετική όμως πιο λαμπερή και πιο στιλάτη πτυχή του Panda επιχειρεί να προβάλει η Fiat μέσα από τη νέα έκδοση του, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το διάσημο ιταλικό οίκο μόδας Trussardi.

Μάλιστα η Fiat κάνει λόγο για το πρώτο πολυτελές Panda. Πάμε λοιπόν να βάλουμε κάτω από το μικροσκόπιο το νέο Panda Trussardi για να διαπιστώσουμε κατά πόσο ισχύει αυτό.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι η νέα καφέ απόχρωση του αμαξώματος ονόματι “Caffe Italiano Brown”. Χρωματική αντίθεση σχηματίζει το άφθονο μαύρο γυαλιστερό ένθετο που συναντάμε στις ράγες οροφής, στα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών, χαμηλά στις θύρες, στους προφυλακτήρες και στις ζάντες των 15 ιντσών.

Το όνομα και το έμβλημα της Trussardi έχει τοποθετηθεί στα πίσω παράθυρα, στο τιμόνι, στα κεντρικά καπάκια των τροχών, στα πατάκια και στις ζώνες ασφαλείας. Σημειώστε ότι το νέο Panda Trussardi βασίζεται στην έκδοση Cross, για αυτό υπάρχει και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Το καφέ χρώμα επεκτείνεται και στο ταμπλό, ενώ ασορτί είναι οι ραφές στο τιμόνι και στο λεβιέ ταχυτήτων.

Στη γκάμα κινητήρων του νέου Panda Trussardi υπάρχουν οι βενζινοκινητήρες 1.2 και 0.9 λίτρων, απόδοσης 69 και 85 ίππων αντίστοιχα.



Related Articles

Απίστευτο ρεκόρ από τα υβριδικά της Toyota

Τον Ιανουάριο του 2020 η Toyota σημείωσε ένα ξεχωριστό ρεκόρ στην ιστορία της, καθώς οι συνολικές πωλήσεις των υβριδικών της

Κανείς δε θα αγοράσει αυτήν την ολοκαίνουργια BMW X5

Η ΒΜW X5 που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία κατασκευάστηκε πολύ πρόσφατα, ωστόσο δεν πρόκειται να πουληθεί σε κανέναν. Για ποιο

Μια BMW X3 εισέβαλε σε πεζόδρομο στο Κουκάκι

Το απόλυτο κομφούζιο επικράτησε προχτές το βράδυ στον πεζόδρομο της οδού Γεωργίου Ολυμπίου στο Κουκάκι. Η ασημί BMW X3 (πρώτης