Breaking News

Για άγνωστο λόγο έγινε στάχτες ένα σταθμευμένο ηλεκτροκίνητο Hyundai Kona

Για άγνωστο λόγο έγινε στάχτες ένα σταθμευμένο ηλεκτροκίνητο Hyundai Kona

Πριν από λίγο καιρό είχαμε μάθει ότι ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο Tesla Model S, ενώ ήταν σταθμευμένο σε υπόγειο γκαράζ της Κίνας πήρε για κάποιο ανεξήγητο λόγο φωτιά, όπως μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Στη δημοσιότητα τώρα έρχεται ακόμα ένα περιστατικό πυρκαγιάς, στο οποίο ίσως να εμπλέκεται ηλεκτροκίνητο όχημα. Ο λόγος για ένα Hyundai Kona Electric, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μέσα το γκαράζ σπιτιού του ιδιοκτήτη.

Ο ίδιος αναφέρει ότι ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το γκαράζ και έπειτα έγινε έκρηξη, η οποία μάλιστα τίναξε την πόρτα του γκαράζ στο δρόμο και δημιούργησε μια τεράστια τρύπα στην οροφή.

Το μυστηριώδες περιστατικό συνέβη στο Μόντρεαλ του Καναδά, ενώ τονίζεται ότι εκείνη τη στιγμή το ηλεκτρικό Kona δεν ήταν συνδεδεμένο με την πρίζα για να φορτίσει, ούτε υπήρχε κοντά του κάποιο εύφλεκτο υλικό ή κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά.

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν το θέμα, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, αλλά το γκαράζ λόγω των εκτεταμένων ζημιών που υπέστη πρέπει να κατεδαφιστεί και το εν λόγω Kona Electric έγινε στάχτες.

Υπενθυμίζουμε ότι το Kona Electric τροφοδοτείται από ηλεκτροκινητήρα 201 ίππων και 394 Nm ροπής, ενώ διαθέτει μπαταρίες ιόντων λιθίου 64 kWh και η αυτονομία του ανέρχεται στα 415 χλμ. Με ταχυφορτιστή η μπαταρία του γεμίζει σε ποσοστό 80% εντός 54 λεπτών.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Τράκαρε σε πιτσαρία και άνοιξε τρύπα στον τοίχο! – Ποιος ηθοποιός οδηγούσε το ηλεκτρικό όχημα; (βίντεο)

«Κινηματογραφικό» ατύχημα είχε ένας ηθοποιός, ο οποίος καρφώθηκε με το ηλεκτρικό του όχημα σε πιτσαρία! Ο λόγος για τον Άλαν

Με στολή αγωνιστικού το ηλεκτρικό μοντέλο πόλης της Cupra!

Αντικρύζοντας το νέο Cupra UrbanRebel Concept είναι ξεκάθαρο ότι η εξωτερική του εικόνα παραπέμπει σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ωστόσο μέσα

Ένα ποτάμι χρειάστηκε για να σβήσει η φωτιά σε Tesla-Οι πυροσβέστες έριξαν πάνω από 45.000 λίτρα νερού!

Αργό και βασανιστικό «θάνατο» είχε ένα Tesla Model S, καθώς δεν έφυγε ακαριαία από τη ζωή, βγαίνοντας για παράδειγμα ολική