Breaking News

Δείτε το ηλεκτροκίνητο Ford F-150 να ρυμουλκεί πάνω από 453 τόνους (video)

Δείτε το ηλεκτροκίνητο Ford F-150 να ρυμουλκεί πάνω από 453 τόνους (video)

To δημοφιλέστερο pickup μοντέλο στην Αμερική είναι αναμφισβήτητα το Ford F-150, καθώς ηγείται εμπορικά στην κατηγορία του εδώ και 42 συναπτά έτη.

Η μπλε οβάλ εταιρεία ανταποκρινόμενη στην απαιτήσεις τις σύγχρονης εποχής έχει επιβεβαιώσει ότι εξελίσσει την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του θρυλικού F-150, ενώ την επόμενη χρονιά αναμένεται και η υβριδική του έκδοση.

Τόσο η ηλεκτροκίνητη όσο και η υβριδική έκδοση του δε θα απολέσουν κανένα από τα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει το εμβληματικό F-150. Προκειμένου να το αποδείξει αυτό η Ford πραγματοποίησε ένα παράτολμο και συνάμα εντυπωσιακό εγχείρημα με τη βοήθεια ενός ηλεκτροκίνητου F-150, το οποίο βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video αρχικά το ηλεκτροκίνητο F-150 ρυμούλκησε δέκα άδεια βαγόνια τρένου. Στη συνέχεια πραγματικά εντυπωσίασε, καθώς μέσα στα βαγόνια μπήκαν 42 F-150 με το συνολικό βάρος του φορτίου που καλούνταν να ρυμουλκήσει να φτάνει τα 453.592 κιλά.



Related Articles

Απίστευτο ατύχημα με νταλίκα λόγω ομίχλης (video)

Τον τρόμο σκόρπισε μια νταλίκα σε αυτοκινητόδρομο του Λούμποκ στο Τέξας, όταν ο οδηγός της έχασε την ορατότητα του, λόγω

Το νέο Toyota Yaris με καρότσα πραγματικά δεν υπάρχει

Αυτό και αν είναι έκπληξη, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι η Toyota θα δημιουργήσει το Yaris με pickup αμάξωμα. Να

Νταλίκα συγκρούεται με βυτιοφόρο και συνθλίβεται (video)

Σκηνές τρόμου εκτυλίχτηκαν στον αυτοκινητόδρομο D2 που βρίσκεται στην πόλη Μπρνο της Τσεχίας. Η ενσωματωμένη κάμερα ενός διερχόμενου αυτοκινήτου κατέγραψε