Breaking News

Πού έχουν κατασκευαστεί 4 εκατομμύρια Subaru; (video)

Πού έχουν κατασκευαστεί 4 εκατομμύρια Subaru; (video)

Αν βιαστεί κανείς να απαντήσει θα πει στην Ιαπωνία, ωστόσο η Subaru διαθέτει ένα και μοναδικό εργοστάσιο έξω από τα σύνορα της πατρίδας της.

Αυτό βρίσκεται στην Πολιτεία Ιντιάνα των Η.Π.Α., όπου πρόσφατα η Subaru γιόρτασε εκεί την παραγωγή συνολικά 4 εκατομμυρίων οχημάτων της. Το μοντέλο που οδήγησε στον αριθμό αυτό ορόσημο της τοπικής παραγωγής είναι το ασημί Outback που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες, το οποίο κατασκευάστηκε την περασμένη Δευτέρα.

Το εν λόγω εργοστάσιο διαθέτει πλέον 5.700 συνεργάτες, ενώ ξεκίνησε τη λειτουργία το 1989 και όπως προαναφέραμε είναι το μοναδικό εργοστάσιο της Subaru που βρίσκεται εκτός Ιαπωνίας. Από τη γραμμή παραγωγής του κυλούν τα μοντέλα Ascent, Impreza, Legacy και Outback, τα οποία κατευθύνονται στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, ενώ στο τέλος του ερχόμενου Ιουλίου θα ξεκινήσει και η κατασκευή του νέου Outback.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ετήσια παραγωγή του εργοστασίου πριν από 30 χρόνια ήταν 67.000 οχήματα και σήμερα έχει φτάσει στα 370.000 οχήματα. Πάρτε μια γεύση από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου μέσα από το παρακάτω video.


Tags assigned to this article:
OutbackSubaruΙντιάναπαραγωγή

Related Articles

Μάθετε τα πάντα για τα μελλοντικά μοντέλα της Opel

Δηλώσεις σχετικά με τα μελλοντικά της μοντέλα έκανε η Opel στο πλαίσιο του TechDay που πραγματοποιήθηκε στο Μηχανολογικό της Κέντρο

Δε μπορεί να καταπιεί η έρημος του Μαρόκου το νέο Audi RS Q e-tron!

Οι τροχοί του νέου Audi RS Q e-tron πάτησαν την παχιά άμμο στην απέραντη έρημο του Μαρόκου. Γιατί βρέθηκε όμως

500.000 Audi από το εργοστάσιο της Ουγγαρίας

Ιδιαίτερα πεπειραμένο είναι το εργοστάσιο της Audi που βρίσκεται στο Γκιόρ της Ουγγαρίας, καθώς πλέον εκεί έχουν κατασκευαστεί συνολικά μισό