Breaking News

Το Nissan Titan XD καθαρίζει τους δρόμους από τα χιόνια

Το Nissan Titan XD καθαρίζει τους δρόμους από τα χιόνια

Η θερμοκρασία ήδη έχει πέσει αισθητά και οι πρώτες νιφάδες χιονιού έχουν κάνει την εμφάνιση τους στις ψηλότερες βουνοκορφές, ωστόσο ο χειμώνας που πλησιάζει όσο βαρύς και αν είναι δεν τρομάζει το Nissan Titan XD.

To ιαπωνικό pickup εξοπλίζεται πλέον με το νέο πακέτο “Snow Plow Prep”, το οποίο περιλαμβάνει μια ειδική «σκούπα» που απωθεί το χιόνι και ανοίγει δρόμο.

Σύμφωνα με την Nissan το πακέτο “Snow Plow Prep” προσφέρεται στο Titan XD και με τους τρεις τύπους αμαξώματος Single Cab, King Cab και Crew Cab στις εκδόσεις S και SV. Παράλληλα αναφέρεται ότι έχει ενισχυθεί η εμπρός ανάρτηση του Titan XD, ώστε να μπορεί να σηκώσει το επιπλέον βάρος.

Το Titan XD τροφοδοτείται από ένα ισχυρό V8 Endurance βενζινοκινητήρα 5.6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 395 ίππους και 533 Nm ροπής, αλλά και με ένα V8  turbo πετρελαιοκινητήρα Cummins 5.0 λίτρων.


Tags assigned to this article:
NissanTitan XD

Related Articles

Abarth: Το πιο ισχυρό μοντέλο στην ιστορία των 75 ετών της – Νέες φωτογραφίες και πληροφορίες

Με αφορμή την 75η της επέτειο, η Abarth αποκάλυψε τρεις νέες φωτογραφίες του ισχυρότερου μοντέλου της ιστορίας της, του επερχόμενου

Εργάτης για κάθε έδαφος το Opel Combo (video)

Η Opel γνωρίζει ότι το μικρό της βαν Combo συχνά «αναγκάζεται» από τους επαγγελματίες οδηγούς του να βγαίνει εκτός ασφάλτου,

Δείτε πως το νέο Ford Focus περνάει ανέπαφα τις λακκούβες (video)

Πόσες φορές δεν έχετε αγανακτήσει ή ακόμα και να βρίσετε όταν οι τροχοί του αυτοκινήτου σας την ώρα που οδηγείτε