Breaking News

Τι κοινό έχει ένα μαχητικό αεροσκάφος με τη Lamborghini Aventador SVJ; (video)

Τι κοινό έχει ένα μαχητικό αεροσκάφος με τη Lamborghini Aventador SVJ; (video)

Δεν είναι μόνο ένα αλλά πολλά τα κοινά χαρακτηριστικά που μπορεί να εντοπίσει κανείς ανάμεσα σε ένα μαχητικό αεροσκάφος F-35 Lightning II και στην εκρηκτική Lamborghini Aventador SVJ.

Κοινοί παρονομαστές τους είναι σίγουρα το αεροδυναμικό σχήμα, η υψηλή τεχνολογία και οι απίστευτες επιδόσεις. Το παρακάτω video αναλύει το πρώτο κοινό χαρακτηριστικό τους και μας δείχνει ότι ορισμένα τμήματα της Aventador SVJ εμπνεύστηκαν από το μεταλλικό «γεράκι» των αιθέρων.

Συγκεκριμένα, οι μεγάλες εμπρός εισαγωγές αέρα της Aventador SVJ είναι σχεδόν ίδιες με το ρύγχος του μαχητικού αεροσκάφους και το πίσω τμήμα σχήματος “Y” πάνω από το διαμέρισμα του κινητήρα στο ιταλικό supercar με τα πίσω φτερά του F-35 Lightning II. Παράλληλα τα πλευρικά μαρσπιέ της Aventador SVJ είναι επηρεασμένα από το προφίλ του μαχητικού αεροσκάφους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας των 6.5 λίτρων αποδίδει για λογαριασμό της Aventador SVJ 770 ίππους και 720 Nm ροπής, ενώ επιτρέπει αστραπιαία επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,8 δευτ. και μέγιστη ταχύτητα 350 χλμ./ώρα.



Related Articles

Τι ετοιμάζει η Bugatti για την Παγκόσμια Ημέρα των Παιδιών;

Μια μεγάλη έκπληξη θα κάνει η Bugatti στους μικρούς της φίλους την Παρασκευή 1η Ιουνίου προκειμένου να γιορτάσει την Παγκόσμια

Η μωβ McLaren Senna των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη πρέπει να βάλει όποιος επιθυμεί να κάνει δική του μια από τις ελάχιστες McLaren Senna.

Ρεκόρ χρόνου από την Porsche 911 GT3 RS (video)

Στην «Πράσινη Κόλαση», δηλαδή στην άκρως απαιτητική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ στη Γερμάνια βρέθηκε η Porsche 911 GT3 RS έχοντας ασορτί