Breaking News

Με οχτώ τροχούς και ερπύστριες ένα παλιό Renault (video)

Με οχτώ τροχούς και ερπύστριες ένα παλιό Renault (video)

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες τροποποιήσεις οχημάτων, στα οποία τοποθετούνται τροχοί  μεγαλύτερου μεγέθους, ωστόσο αυτή εδώ είναι ίσως η πιο τρελή ιδέα που έχουμε συναντήσει.

Ένας Τούρκος μηχανικός λοιπόν έφτιαξε ένα, ας πούμε τανκ, χρησιμοποιώντας ως βάση το αμάξωμα ενός παλιού μπλε Renault 12 Wagon του 1977. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video διαθέτει τέσσερις τροχούς σε κάθε πλευρά, οι οποίοι καλύπτονται από ερπύστριες. Το ιδιαίτερο αυτό όχημα έχει διατηρήσει το γκάζι και το φρένο του, ενώ τιμόνι δεν υπάρχει, καθώς ο χειρισμός του γίνεται από δυο μοχλούς.

Στα σχετικά πλάνα δε βλέπουμε το ιδιόμορφο αυτό Renault 12 Wagon να κατακτά δύσβατα εδάφη, αλλά να κινείται πάνω σε λίγα εκατοστά χιονιού. Επομένως κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για το πόσο ικανό είναι σε δύσκολες off-road διαδρομές.

Πάντως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που έκανε ο ιδιοκτήτης του Renault 12 Wagon, καθώς δεν είναι και ότι πιο εύκολο να πραγματοποιείς τέτοιες δύσκολες μετατροπές.

 



Related Articles

Ήρθε το πιο σπορ Toyota C-HR

Μετά την Corolla η Toyota αποφάσισε ότι σειρά να αποκτήσει τη σπορτίφ έκδοση GR Sport έχει το C-HR. Σύμφωνα με

Τι περιέχει το νέο «κουτί» της Nissan;

Το παρατσούκλι “The Box”, δηλαδή «το κουτί», έδωσε η Nissan στο νέο της Σχεδιαστικό Κέντρο, το οποίο εγκαινιάστηκε στο Σάο

Πετρελαιοκινητήρας παλιάς Mercedes ξυπνάει μετά από 16 χρόνια

Από το βαθύ της λήθαργο κλήθηκε να ξυπνήσει μια παλιά Mercedes 200D (W124) του 1988, η οποία είχε εγκαταλείψει την