Breaking News

Χρώμα, εξοπλισμός και άφθονο στυλ στο Toyota Aygo

Χρώμα, εξοπλισμός και άφθονο στυλ στο Toyota Aygo

Με δύο νέες εκδόσεις του Aygo θα φτάσει η Toyota στο Σαλόνι της Γενεύης στις αρχές του επόμενου μήνα.

Η ιαπωνική εταιρεία λοιπόν ανακοίνωσε ότι στην ελβετική πόλη θα παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις ονόματι X-Cite και X-Style για το μικρότερο μοντέλο της γκάμας της.

Πάμε λοιπόν πρώτα να γνωρίσουμε το νέο Aygo X-Style, το αμάξωμα του οποίου είναι βαμμένο με λευκή απόχρωση, ενώ αντίθεση με το πορτοκαλί τους χρώμα σχηματίζουν τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών, τα καπάκια στις ζάντες των 15 ιντσών και οι λωρίδες πλευρικά του οχήματος και στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα.

Παράλληλα διαθέτει φιμέ πίσω κρύσταλλα και προβολείς ομίχλης. Στο εσωτερικό τώρα του Aygo X-Style το πορτοκαλί χρώμα επεκτείνεται στους πλευρικούς αεραγωγούς, στα πατάκια και περιμετρικά του λεβιέ ταχυτήτων, ενώ η κεντρική κονσόλα και το ταμπλό μπροστά από τον οδηγό είναι επενδυμένα με μαύρο γυαλιστερό διακοσμητικό ένθετο.

Συνεχίζουμε με το Aygo X-Cite που βγάζει μάτι με την πορτοκαλί απόχρωση του αμαξώματος, ενώ η διχρωμία εδώ έρχεται με την οροφή και τις 15αρες ζάντες που είναι μαύρες.

Αμφότερα τώρα τα νέα Aygo X-Cite και X-Style εξοπλίζονται με στάνταρ κλιματισμό, πολυλειτουργικό τιμόνι, ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού πολλών κατευθύνσεων, περιοριστή ταχύτητας, οθόνη αφής 7 ιντσών, συνδεσιμότητα για smartphones μέσω Android Auto και Apple CarPlay, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και πολλά ακόμα καλούδια.

Φυσικά κάτω από το εμπρός καπό των νέων Aygo X-Cite και X-Style παραμένει ο τρικύλινδρος «χιλιάρης» βενζινοκινητήρας των 72 ίππων.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
AygoToyotaX-CiteX-Styleνέες εκδόσεις

Related Articles

Η SEAT έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια Leon (video)

Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας και το Leon αντίστοιχα ο ηγέτης στη γκάμα της SEAT, καθώς έχει κερδίσει

Πόσα Subaru κυκλοφορούν στην Αμερική;

Τη δική της ιστορία γράφει εδώ και πενήντα χρόνια η Subaru στην Αμερική, καθώς δραστηριοποιείται εκεί εμπορικά. Ποιες είναι οι

Η SEAT δίνει συμβουλές οδήγησης σε εγκυμονούσες γυναίκες (video)

Χρήσιμες πληροφορίες και διευκρινήσεις δίνει η SEAT σε εγκυμονούσες γυναίκες που ανησυχούν για το αν είναι επικίνδυνο να οδηγούν. Σύμφωνα