Breaking News

Δείτε πως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο η νέα Porsche 911 (video)

Δείτε πως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο η νέα Porsche 911 (video)

Μεταφορικά μπορούμε να πούμε ότι η νέα Porsche 911 βγάζει «φτερά» λόγω των επιδόσεων της, στην πραγματικότητα όμως δε μπορεί να πετάξει.

Επειδή όμως ήταν επίσημη προσκεκλημένη στο σαλέ/ρεστοράν/μπαρ AreitAlm που βρίσκεται στην πόλη Ζελ Αμ Σι της Αυστρίας σε υψόμετρο 1.408 μέτρων επιστρατεύτηκε ένα ελικόπτερο για την αερομεταφορά της.

Ιμάντες αρκετών μέτρων τοποθετήθηκαν στους τέσσερις τροχούς της νέας 911 και η απογείωση της ξεκίνησε, ενώ προσγειώθηκε ομαλότατα στο μπαλκόνι του AreitAlm. Από εκεί είχε καταληκτική θέα το αλπικό χιονισμένο ορεινό τοπίο και τη μικρή λίμνη της πόλης, ενώ το κίτρινο χρώμα της έκανε έντονη αντίθεση με το κατάλευκο σκηνικό.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι οδηγοί Βάλτερ Ρερλ και ο Μαρκ Γουέμπερ. Υπενθυμίζουμε ότι η όγδοη γενιά της εμβληματικής 911 πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο της πρόσφατα στο Σαλόνι του Λος Άντζελες.

Στην αγορά της Γερμανίας η νέα 911 Carrera S  κοστίζει 120.125 ευρώ, η 911 Carrera 4S 127.979 ευρώ, ενώ η 911 Carrera S Cabriolet  134.405 ευρώ και η 911 Carrera 4S  Cabriolet 142.259 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Εκατό πολύ ξεχωριστές Maserati

H έκδοση Royale είναι ιστορική στη γκάμα της Maserati, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1986 στην Quattroporte, ενώ είχε

H παρέλαση των Porsche στο Pride

Τη διαφορετικότητα και το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να κάνει ελεύθερα τις επιλογές στη ζωή του υποστήριξε έμπρακτα η Porsche

Ένας Έλληνας που διαπρέπει στη Bugatti

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε ένα συμπατριώτη μας σε ηγετική θέση αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς οι Έλληνες διαπρέπουν σε όλο