Breaking News

Η πρώτη Cadillac που θα κινείται με ρεύμα

Η πρώτη Cadillac που θα κινείται με ρεύμα

Ήρθε η ώρα να μπει και η Cadillac στην πρίζα, καθώς στο επερχόμενο Σαλόνι του Ντιτρόιτ θα αποκαλύψει το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα της που θα έχει το σχήμα ενός κομψού SUV.

Μάλιστα θα είναι το πρώτο όχημα που θα κάνει χρήση της νέας πλατφόρμα για ηλεκτροκίνητα που κατασκεύασε η General Motors, ενώ θα μπορεί να την εκμεταλλευτεί μια μεγάλη γκάμα τουλάχιστον έντεκα μοντέλων με ποικιλία αμαξωμάτων.

Σημειώστε ότι η εν λόγω πλατφόρμα μπορεί να υποστηρίξει προσθιοκίνητα, πισωκίνητα και τετρακίνητα ηλεκτρικά μοντέλα. Σε πρόσφατη σχετική της δήλωση η General Motors ανέφερε ότι η Cadillac θα πρωτοπορήσει προς τη μελλοντική ηλεκτροκίνηση.

Από τις σχετικές φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα μπορούμε να διακρίνουμε τις έντονες ακμές στο εμπρός τμήμα, τους λεπτούς εμπρός προβολείς, τα κάθετα τοποθετημένα Led φώτα ημέρας, τους μεγάλους τροχούς, την κεκλιμένη γραμμή της οροφής, την απουσία χειρολαβών στις εξωτερικές επιφάνειες των θυρών, το μαύρο πλαστικό προστατευτικό περιμετρικά του αμαξώματος και το μεγάλο εμπρός παρμπρίζ σχηματίζει μια πανοραμική οροφή.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Πόσο κοστίζει το ηλεκτροκίνητο Hyundai Kona;

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού ξεκίνησε η Hyundai τη διάθεση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Kona. Αρχικά θα διατίθεται στην Καλιφόρνια και

Φορτίζει και κινείται για 470 χλμ. το Hyundai Kona (video)

Πώς το καταφέρνει αυτό το Hyundai Kona; Πολύ απλό. Χάρη στη νέα αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του. Η κορεάτικη εταιρία θα

Γνωρίστε το διαφορετικό όχημα REDS

Το ιδιαίτερο σχεδιαστικά όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες ονομάζεται REDS και αποτελεί το πιο πρόσφατο δημιούργημα του Κρις Μπανγκλ. Ποιος