Breaking News

Κάθε 29,3 δευτ. πωλούνταν ένα Ford F-Series το 2018

Κάθε 29,3 δευτ. πωλούνταν ένα Ford F-Series το 2018

Ακούγεται υπερβολικό και όμως η Ford μας ανακοινώνει ότι το 2018 κάθε 29,3 δευτ. που περνούσαν το δημοφιλές της pickup F-Series αποκτούσε ένα νέο ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τη μπλε οβάλ εταιρεία το περασμένο έτος σε παγκόσμιο επίπεδο καταγράφηκαν 1,075 εκατομμύρια πωλήσεις του  F-Series, το οποίο εδώ και 42 χρόνια είναι το pickup με τις καλύτερες πωλήσεις στην Αμερική. Παράλληλα έχει ανακηρυχτεί το όχημα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις τα τελευταία 37 χρόνια στην Αμερική.

Θέλοντας να μας δείξει τον τεράστιο όγκο των πωλήσεων που πέτυχε pickup της το 2018 η Ford αναφέρει ότι θα χρειαζόντουσαν πάνω από οχτώ ώρες πτήσεων ενός εμπορικού αεροσκάφους που ταξιδεύει με ταχύτητα 804 χλμ./ώρα για να περάσει νοητά πάνω από μια ευθεία, όπου θα ήταν σταθμευμένα το ένα πίσω από το άλλο τα F-Series. Mάλιστα κατά τη διάρκεια αυτής της πτήσης θα είχαν πωληθεί 1.000 F-Series επιπλέον.

Επίσης αναφέρει ότι χρειάζονται 6.437 χλμ. για να σταθμεύσουν τα F-Series το ένα πίσω από το άλλο, μια απόσταση που είναι μεγαλύτερη από αυτή που χωρίζει το Ντάλλας από τη Χονολουλού.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το βιντεοπαιχνίδι της Audi που συγχρονίζεται με το αυτοκίνητο (video)

Σκέτη διασκέδαση θα είναι οι διαδρομές με τα Audi στο εγγύς μέλλον για τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά.

Πώς ανάβουν και σβήνουν αυτόματα τα φώτα του αυτοκινήτου;

Πιθανότατα έχει τύχει να δείτε κάποιο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της νύχτας να κυκλοφορεί με σβηστά τα φώτα, καθώς ο

Η Lada λέει ότι δεν την επηρεάζουν οι κυρώσεις! “Μade in Russia” τα εξαρτήματα του νέου Vesta

Την έναρξη παραγωγής του νέου Vesta πανηγυρίζει η Lada προσδίδοντας του εθνικό χαρακτήρα. Οι κυρώσεις που επέβαλε η Δύση στη