Breaking News

Τα ενδεχόμενα συνεργασίας ανάμεσα σε Volkswagen και Ford

Τα ενδεχόμενα συνεργασίας ανάμεσα σε Volkswagen και Ford

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί μια νέα συνεργασία ανάμεσα σε δυο μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, τη Volkswagen και τη Ford.

Μάλιστα εκτιμάται ότι αυτό μπορεί να συμβεί στις 15 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου που θα διοργανωθεί στο Ντιτρόιτ. Τι θα περιλαμβάνει όμως η συμφωνία ανάμεσα στη Volkswagen και τη Ford;

Πέρα από την επιβεβαιωμένη σύμπραξη τους για κατασκευή ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων οι πηγές εκτιμούν ότι η Volkswagen θέλει να επωφεληθεί από την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης που έχει εξελίξει η μπλε οβάλ εταιρεία, ενώ η τελευταία θέλει να αποκτήσει πρόσβαση στην πλατφόρμα MEB που έχει δημιουργήσει ο γερμανικός Όμιλος για τα επερχόμενα ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Παράλληλα έχει διαρρεύσει ότι η Volkswagen θέλει να χρησιμοποιήσει τις μονάδες παραγωγής της Ford στις Η.Π.Α, κάτι που θα διασφάλιζε τις θέσεις εργασίας. Δεν αποκλείεται επίσης να ακούσουμε ότι θα κατασκευάσουν από κοινού νέα μοντέλα, αν και δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο προς το παρόν. Σύντομα πάντως θα μάθουμε τι ισχύει και τι όχι….



Related Articles

Audi A8 με θωράκιση απέναντι σε κάθε επίθεση

Είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να δούμε ορισμένους αρχηγούς κρατών να φτάνουν στη σύνοδο G7 (ομάδα των 7 πιο ανεπτυγμένων

Αποχαιρετήστε οριστικά την Alfa Romeo Giulietta

Υπάρχουν ευχάριστα και δυσάρεστα νέα για τους Αλφίστι (οι ένθερμοι οπαδοί των Alfa Romeo). Θα ξεκινήσουμε με τη δυσάρεστη είδηση,

Κάμεραμαν σε ταινίες του Χόλυγουντ το Ford Edge ST (video)

Μπορεί το νέο Edge ST να μην εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο σύμφωνα με τη Ford θα είναι υπεύθυνο για