Breaking News

Τα πέντε πιο εντυπωσιακά σημεία στο εσωτερικό της νέας Porsche 911 (video)

Τα πέντε πιο εντυπωσιακά σημεία στο εσωτερικό της νέας Porsche 911 (video)

Η Porsche μας ανοίγει, μέσα από το παρακάτω video, την πόρτα της νέας 911 και μας δείχνει τα εντυπωσιακότερα σημεία στο εσωτερικό της.

Το ρόλο του ξεναγού αναλαμβάνει ο επικεφαλής σχεδίασης για τα εσωτερικά στα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, Ίβο Βαν Χούλτεν. Στη θέση νούμερο πέντε τοποθετείται η λειτουργικότητα που εισπράττει ο οδηγός πίσω από το τιμόνι της νέας 911, χάρη στη μεγάλη οθόνη αφής των 10,9 ιντσών, το κεντρικά τοποθετημένο αναλογικό στροφόμετρο, ενώ όλα τα κουμπιά και οι διακόπτες βρίσκονται σε εργονομική θέση.

Μια θέση πιο πάνω στο νούμερο τέσσερα μας περιμένει η κεντρική κονσόλα, η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα το σχεδιαστικό παρελθόν της 911 στο συγκεκριμένο σημείο που τα πρώτα χρόνια διακρίνονταν για την αρκετά οριζόντια διάταξη της.

Στο νούμερο τρία γίνεται ειδική μνεία στα ποιοτικά διακοσμητικά υλικά που μπορούν να είναι από ξύλο, αλουμίνιο ή ανθρακόνημα, ενώ τοποθετούνται στα πάνελ των θυρών και κατά μήκος του ταμπλό.

Λίγο πριν την κορυφή στη θέση νούμερο δύο, ο φαρδύς νέος πίνακας οργάνων, ο οποίος παραδοσιακά αποτελείται από πέντε στρογγυλά όργανα. Τέλος στο νούμερο ένα τιμάται ο συνδυασμός του μοντέρνου με το κλασσικό, καθώς υπάρχουν ψηφιακά αλλά και αναλογικά όργανα, ενώ η μίζα του κινητήρα εξακολουθεί να βρίσκεται αριστερά του οδηγού.


Tags assigned to this article:
911Porscheεσωτερικό

Related Articles

Το μέρος όπου δεν υπάρχει άλλη Porsche σε απόσταση 1.400 χλμ. (video)

Σίγουρα δε συναντάμε πολλά μοντέλα της Porsche όταν κυκλοφορούμε στους δρόμους της Ελλάδας, ωστόσο κάπου στον κόσμο υπάρχει ένα μέρος,

Δείτε καρέ-καρέ πως τράκαρε και αναποδογύρισε αυτή η Ferrari! (video)

Άσχημη κατάληξη είχε η επίσκεψη μιας κόκκινης Ferrari 458 Italia σε πίστα, όπου ο οδηγός της θέλησε να κάνει μερικούς

Αγόρασε μια Ferrari 430 Scuderia και την κατέστρεψε σε μια ώρα

Το να αποκτήσεις μια Ferrari 430 Scuderia για κάποιους είναι ένα όνειρο, για λίγους μπορεί να γίνει πραγματικότητα και για