Breaking News

Ψηλά τα χέρια προστάζει το περιπολικό Ford Explorer

Ψηλά τα χέρια προστάζει το περιπολικό Ford Explorer

To νέο Ford Explorer θα αποκαλυφτεί στις 9 Ιανουαρίου, ωστόσο μπορούμε από τώρα να πάρουμε μια γεύση από αυτό, κοιτώντας κάτω από την αστυνομική «στολή» του.

Η μπλε οβάλ εταιρεία λοιπόν μας παρουσιάζει πρώτα την έκδοση περιπολικού του νέου Explorer, το οποίο θα επιβάλει το νόμο και την τάξη στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Βασικά χαρακτηριστικά του περιπολικού Explorer, πέρα από τις αλλαγές στην εξωτερική του αμφίεση, είναι το θωρακισμένο του αμάξωμα και το υβριδικό σύστημα κίνησης του, το οποίο υπόσχεται χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και μειωμένους ρύπους.

Εξοπλίζεται επίσης με ένα περιμετρικό σύστημα παρακολούθησης 270 μοιρών του περιπολικού που ανιχνεύει τις κινήσεις των κακοποιών στοιχείων. Παράλληλα είναι σε θέση να ασφαλίζει αυτόματα κλειδώνοντας τις πόρτες και ανεβάζοντας τα παράθυρα αλλά και να δημιουργεί κινούμενα μονοπάτια, ώστε οι αστυνομικοί να παρακολουθούν τις κινήσεις τους.

Σημειώστε ακόμα ότι διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης, ενισχυμένα φρένα, χαλύβδινους τροχούς, αντέχει σε οπίσθια πρόσκρουση με 120 χλμ./ώρα και μπορεί να περάσει μέσα από νερό βάθους 45 εκατοστών.

Το υβριδικό περιπολικό Explorer με κινητήρα 3.3 λίτρων συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και με σύστημα τετρακίνησης.


Tags assigned to this article:
ExplorerFordπεριπολικό

Related Articles

Η λιμουζίνα Mercedes-Maybach Pullman του μισού εκατ. ευρώ

Εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες και βιομήχανοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς την ανανεωμένη Mercedes-Maybach Pullman. Η γερμανική λιμουζίνα μήκους 6,5 μέτρων

Lada: Πάνω από 37.000 πωλήσεις τον Οκτώβριο

H πανδημία του Covid-19 έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην παγκόσμια οικονομία, ωστόσο η Lada μέσα σε αυτές τις τόσο δύσκολες

Το MINI που εκτός από τηλεκατευθυνόμενο είναι και κέικ (video)

Όταν μιλάμε για «γρήγορο» φαγητό στο νου μας σίγουρα δεν έρχεται ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι πιστή αντιγραφή του MINI. Αν όμως