Breaking News

Το Lexus RC F πετάει και κυνηγά εξωγήινους (video)

Το Lexus RC F πετάει και κυνηγά εξωγήινους (video)

Τις παραπάνω ικανότητες έχει όντως το Lexus RC F σύμφωνα όμως με το σενάριο της επερχόμενης ταινίας “Men in Black: International”, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Το ιαπωνικό μοντέλο λοιπόν, όπως θα δείτε και στο παρακάτω πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας, με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στη βάση της κεντρικής κονσόλας μπορεί να απογειωθεί σαν αεροπλάνο στον ουρανό.

Στη νέα διαγαλαξιακή κωμωδία το Lexus RC F είναι το μεταφορικό μέσο για τους μυστικούς πράκτορες που ρίχνονται στη μάχη κατά των εξωγήινων που έχουν κατακλύσει τη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα στα σχετικά πλάνα του τρέιλερ διακρίνουμε και μια ιστορική Jaguar XJ, η οποία διαθέτει κρυψώνες για τα υπερόπλα που χρησιμοποιούνται ενάντια στους εξωγήινους.

Στις μεγάλες οθόνες η ταινία “Men in Black: International” θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου του 2019, ενώ ο σκηνοθέτης της Γκάρι Γκρέι, έχει βάλει επίσης την υπογραφή του στις ταινίες “The Italian Job” και “The Fate of the Furious’.

Στον πραγματικό κόσμο τώρα το RC F χάρη στο V8 κινητήρα των 5.0 λίτρων αποδίδει 474 ίππους και 527 Nm ροπής, ενώ επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα εντός 4,4 δευτ. και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 270 χλμ./ώρα.



Related Articles

Τι πωλήσεις έκανε η SEAT το εννιάμηνο του 2017;

Την εμπορική της επιτυχία γιορτάζει η SEAT, καθώς τους πρώτους εννέα μήνες του 2017 πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων. Σύμφωνα με την

Είναι καλύτερο το νέο Kia Forte από την Lamborghini Aventador; (video)

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Kia Αμερικής για το νέο κόμπακτ διαστάσεων sedan της, το Forte, το οποίο μπορεί να τα

Η Ford γιόρτασε το Χάλογουιν

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού τις προηγούμενες μέρες γιορτάστηκε το Χάλογουιν, ενώ η Ford διοργάνωσε τη δική της ξεχωριστή εκδήλωση.