Breaking News

Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο φορτηγό

Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο φορτηγό

Το γιορτινό κλίμα των ημερών φέρνει στους δρόμους το χριστουγεννιάτικα στολισμένο φορτηγό της MAN.

Ο λόγος για ένα κυριολεκτικά υπέρλαμπρο MAN TGX XXL, το οποίο μέχρι 21 Δεκεμβρίου θα επισκέπτεται νηπιαγωγεία, κέντρα φροντίδας, σχολεία και εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες σκορπώντας χαρά και χαμόγελα, όπου θα προσφέρει σοκολάτες και δώρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για 14η χρονιά η ΜΑΝ υποστηρίζει το έργο του Άι Βασίλη, ενώ σίγουρα το συγκεκριμένο φορτηγό χωράει πολλά περισσότερα δώρα σε σύγκριση με το έλκηθρο του.

Σύμφωνα με τη MAN πάνω στο χριστουγεννιάτικο φορτηγό της έχουν τοποθετηθεί 240 μέτρα Led φώτων, τα οποία μπορούν να μείνουν αναμμένα για πάνω από επτά ώρες χάρη στις έξτρα μπαταρίες, οι οποίες επαναφορτίζονται από τον κινητήρα των 500 ίππων.

Παράλληλα στη μεγάλη πλευρική επιφάνεια των 83 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει το τρέιλερ του φορτηγού έχει αποτυπωθεί ο Άι Βασίλης ξαπλωμένος πάνω στα δώρα. Επειδή όμως τα Χριστούγεννα επικρατεί συνήθως χιονιάς το φορτηγό MAN TGX XXL εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού.


Tags assigned to this article:
MANTGX XXLΧριστούγεννα

Related Articles

Το νέο φορτηγό Nikola Tre κινείται με υδρογόνο και αποδίδει μέχρι 1.013 ίππους

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου φορτηγού Tre παρουσίασε η εταιρεία Nikola. Ωστόσο το ντεμπούτο του με πρωτότυπη μορφή θα

Οι πωλήσεις φορτηγών και λεωφορείων στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2018

Μέσα από τα επίσημα στοιχεία της EΛΣΤΑΤ και της ΣΕΑΑ μαθαίνουμε πόσα λεωφορεία και φορτηγά πουλήθηκαν στη χώρα μας τον

Σε μια μέρα πουλήθηκαν 4.190 Jeep Gladiator αξίας άνω των 54.000 ευρώ

Sold out σε μόλις 24ωρες έγιναν τα πρώτα Jeep Gladiator Launch Edition, καθώς η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σύμφωνα με