Breaking News

Το Volkswagen T-Roc κρατάει ζεστή την πίτσα (video)

Το Volkswagen T-Roc κρατάει ζεστή την πίτσα (video)

Έχετε παραλάβει τη ζεστή σας πίτσα από το κατάστημα και ανυπομονείτε να φτάσετε σπίτι για να την απολαύσετε.

Ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος λόγω του έντονου κρύου να παγώσει μέχρι να έρθει η στιγμή που θα τη φάτε. Ο συγκεκριμένος κίνδυνος όμως δεν υφίσταται όταν η πίτσα μεταφέρεται με το Volkswagen T-Roc. Όχι, το γερμανικό crossover δε διαθέτει στο εσωτερικό του φούρνο μικροκυμάτων. Απλά ο οδηγός μπορεί να εκμεταλλευτεί το θερμαινόμενο κάθισμα του συνοδηγού και να βάλει την πίτσα να «καθίσει» εκεί μέχρι να φτάσει στον προορισμό του.

Με την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι το T-Roc προσφέρεται με τρεις βενζινοκινητήρες τον 1.0 ΤSI απόδοσης 115 ίππων, τον 1.5 TSI των 150 ίππων και τον ισχυρότερο των 2.0 λίτρων με 190 ίππους. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων υπάρχει ο 1.6 και 2.0 TDI απόδοσης 115 και 150 ίππων αντίστοιχα. Ανάλογα με την έκδοση η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς (4ΜΟΤΙΟΝ).


Tags assigned to this article:
T-RocVolkswagenπίτσα

Related Articles

Η SEAT πέτυχε 38.900 πωλήσεις τον Ιούλιο

Με χαμόγελο αποχαιρέτησε η SEAT τον Ιούλιο, καθώς και αυτός ο μήνας έκλεισε με άνοδο πωλήσεων. Πιο αναλυτικά, σε σύγκριση

Το πρώτο sedan μοντέλο από τη Jeep

Η εταιρεία που είναι απόλυτα συνυφασμένη με SUV, τετρακίνηση και off-road περιπέτεια αναμφισβήτητα δεν είναι άλλη, εκτός από τη Jeep.

Ηλιακά πάνελ σκεπάζουν τις εγκαταστάσεις της Nissan

Ολόκληρη την τεράστια οροφή στο Κέντρο Ανταλλακτικών της που βρίσκεται στην Ολλανδία αποφάσισε να καλύψει με ηλιακά πάνελ η Nissan.