Breaking News

Ο άνθρωπος που έχει τα πιο παλιά φορτηγά DAF (video)

Ο άνθρωπος που έχει τα πιο παλιά φορτηγά DAF (video)

Έπειτα από επισταμένη έρευνα σε όλο τον κόσμο η DAF ανακάλυψε τα γηραιότερα φορτηγό της, τα οποία εξακολουθούν να εργάζονται μέχρι και σήμερα.

Βρίσκονται στην πατρίδα της την Ολλανδία, ανήκουν στον Φριτς και στη Νίκι Χοφνέιγκελς, οι οποίοι τα χρησιμοποιούν ακόμα για τη μεταφορά διάφορα νοσταλγικών εκθεσιακών λούνα παρκ.

Τα φορτηγά ηλικίας άνω των 50 ετών αγοράστηκαν από τον πατέρα του το 1965 και το 1969. Το τελευταίο αγοράστηκε όταν ο Φριτς ήταν 11 ετών και το χρησιμοποιεί ο ίδιος πλέον. Το 2012 αγόρασε ακόμα ένα ιστορικό φορτηγό της DAF χρονολογίας του 1968.

Ο ίδιος δηλώνει ότι ποτέ κανένα φορτηγό του δεν τον έχει αφήσει στο δρόμο και ότι παρά την ηλικία τους «αρνούνται» πεισματικά να συνταξιοδοτηθούν αν και χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες της δουλειάς αρκετά συχνά. Αρκεί όπως λέει να τους αλλάζει ελαστικά, μουσαμάδες και να τα συντηρεί σωστά.


Tags assigned to this article:
DAFιστορικάφορτηγά

Related Articles

Μοίρασε αβέρτα κλήσεις η Τροχαία το Νοέμβριο σε φορτηγά και λεωφορεία-Πάνω από 2.600 παραβάσεις

Oι επαγγελματίες οδηγοί οφείλουν να είναι ιδιαίτερα τυπικοί όταν πιάνουν το τιμόνι, καθώς με τα μεγάλα τους οχήματα μπορεί να

Το πιο πολυτελές φορτηγό Volvo FH (video)

Δεν έχουν μόνο τα επιβατικά μοντέλα της Volvo ανάγκη από ανέσεις, κομψότητα, στυλ και πολυτέλεια, αλλά και τα φορτηγά της.

Χωράει ένα μονοθέσιο της Formula 1 μέσα στο Renault Master;

Ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση αυτή δίνει η παραπάνω φωτογραφία, καθώς βλέπουμε το μονοθέσιο της Formula 1 να εισέρχεται στο χώρο