Breaking News

Φωτογραφίες και σχέδια θα αποτυπώνονται πάνω στα Audi

Φωτογραφίες και σχέδια θα αποτυπώνονται πάνω στα Audi

Μια καινοτόμα τεχνοτροπία διακόσμησης διάφορων σημείων στο εσωτερικό και εξωτερικό των μοντέλων της παρουσιάζει η Audi.

Η εν λόγω τεχνοτροπία λειτουργεί ως εξής, πάνω σε ένα βαμμένο τμήμα του αυτοκινήτου τοποθετείται ένα πολύ λεπτό πλαστικό φιλμ και στη συνέχεια ψεκάζεται από ένα ειδικό μηχάνημα με σκόνη από θρυμματισμένο γυαλί, ώστε να αφαιρεθούν μερικά χιλιοστά της αρχικής επιφάνειας το. Ακριβώς εκεί πάνω αποτυπώνεται το εκάστοτε σχέδιο που μπορεί να είναι γεωμετρικά στοιχεία, λογότυπα ακόμα και φωτογραφίες.

Στόχος της Audi με τη συγκεκριμένη τεχνοτροπία είναι να αυξήσει τις επιλογές εξατομίκευσης των πελατών. Για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην πίσω κολόνα του Q2 μέσα από τη νέα ειδική του έκδοση ονόματι #2.

Παράλληλα έχει εφαρμοστεί και στα 24 Audi R8 Coupe V10 plus της έκδοσης selection 24h και συγκεκριμένα χαμηλά στην πλευρική τους επιφάνεια.  Η τεχνοτροπία αυτή αναπτύχθηκε από το τμήμα Ανάπτυξης Τεχνολογίας της Αudi που βρίσκεται στο Ίνγκολσταντ της Γερμανίας.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Πόσοι αγόρασαν Lada τον περασμένο μήνα;

Με το δεξί μπήκε το 2020 για τη Lada, καθώς τον πρώτο μήνα του νέου έτους σημείωσε άνοδο πωλήσεων. Σύμφωνα

Ξάφριζαν ανταλλακτικά από εργοστάσιο της Renault! Συνελήφθησαν εργαζόμενοι

Σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις στην εφοδιαστική τους αλυσίδα, εξαιτίας της πανδημίας και του πολέμου

Το ιδανικό Lexus για όσους έχουν πολυτελή θαλαμηγό

Απόβαση στην Ευρώπη ετοιμάζεται να κάνει το νέο Lexus LC Convertible, το οποίο αρχικά θα λανσαριστεί στη συλλεκτική έκδοση ονόματι