Breaking News

Κόπηκε στα δυο Audi R8 αλλά ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα

Κόπηκε στα δυο Audi R8 αλλά ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα

Απίστευτες είναι οι εικόνες που μας έρχονται από ένα τροχαίο ατύχημα στη βόρεια Ιταλία κοντά στα σύνορα με την Αυστρία.

Όπως μπορείτε να δείτε το γκρι Audi R8 μετά τη σύγκρουση του με ένα βαν Volkswagen κόπηκε στα δύο, με το εμπρός του τμήμα να μένει πάνω στη λωρίδα κυκλοφορίας και το πίσω, που ενσωματώνει το θηριώδη V10 κινητήρα, να καρφώνεται πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Αυτό που είναι όμως ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο οδηγός βγήκε ζωντανός από το τεμαχισμένο στα δυο Audi R8, έχοντας υποστεί για καλή του τύχη μόνο μικροτραυματισμούς.

Φυσικά ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι η διθέσια καμπίνα του Audi R8 παρέμεινε ανέπαφη, ότι ενεργοποιήθηκαν όλοι οι αερόσακοι και ότι τι αμάξωμα του γερμανικού supercar διαθέτει πολλά τμήματα από ανθρακόνημα.

Εξίσου ευνοημένος από την τύχη ήταν και ο οδηγός του Volkswagen που γλίτωσε με μικροεκδορές. Αμφότεροι οι οδηγοί μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για εξετάσεις. Τα αίτια της σύγκρουσης δεν είναι ακόμα γνωστά, ωστόσο παρατηρούμε ότι εξαιτίας της βροχόπτωσης η άσφαλτος πρέπει να ήταν αρκετά ολισθηρή.

Οι Αρχές χρειάστηκαν πάνω από δυο ώρες για να ανοίξουν το δρόμο, καθώς στο οδόστρωμα είχαν χυθεί πολλά υγρά και τα συντρίμμια του Audi R8 είχαν σκορπίσει παντού.


Tags assigned to this article:
AudiR8Volkswagen

Related Articles

Πόσο καιρό πήρε η παραγωγή 300 αγωνιστικών Lamborghini Huracan;

Η Lamborghini δε φημίζεται μόνο για τις επιδόσεις της στην άσφαλτο, αλλά και για το πόσο γρήγορη είναι στην παραγωγική

Πωλητήριο μπήκε στην τελευταία Bugatti Veyron

Η Bugatti αντικατέστησε την εκρηκτική Veyron με τη νέα Chiron, ωστόσο η πρώτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο πάνθεον των ισχυρότερων

Βρέθηκε αναποδογυρισμένη μια Lamborghini-αγνοείται ο οδηγός της (video)

Σενάριο ταινίας θυμίζει η μυστηριώδης υπόθεση της συγκεκριμένης κόκκινης Lamborghini Huracan. Οι Αρχές εντόπισαν την περασμένη Τετάρτη το ιταλικό supercar