Παραλίγο να αποκεφαλίζονταν ενώ οδηγούσε

Παραλίγο να αποκεφαλίζονταν ενώ οδηγούσε

Ανατριχίλα προκαλεί η παραπάνω εικόνα του Honda Civic, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι κόντρα πλακέ ξύλου έχει καρφωθεί στο εμπρός παρμπρίζ του.

Η 35χρονη οδηγός του Civic ενώ κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα, ξαφνικά είδε ένα «ιπτάμενο» κομμάτι κόντρα πλακέ ξύλου να έρχεται κατά πάνω της. Διαπέρασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου της και έκοψε μέχρι τη δύσκαμπτη εμπρός δεξιά κολόνα.

Εάν δεν είχε καταλήξει υπό γωνία προς τα δεξιά, το κομμάτι κόντρα πλακέ ξύλου που μετατράπηκε σε λεπίδα, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αποκεφαλίσει τη νεαρή οδηγό. Ευτυχώς γλύτωσε με μικροχτυπήματα, ενώ γνωρίζει ότι στάθηκε αρκετά τυχερή μέσα στην ατυχία της.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 51χρονο άντρα ενός φορτηγού από την καρότσα του οποίου εκτοξεύτηκε το κομμάτι κόντρα πλακέ ξύλου, καθώς προφανώς δεν είχε δεθεί με ασφάλεια.

Μελέτη δείχνει ότι στις Η.Π.Α από το 2011 έως το 2014 έχουν χάσει τη ζωή τους 500 άνθρωποι στην άσφαλτο από φορτία που δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά.



Related Articles

Έκλεψαν σε 1 λεπτό ζαντολάστιχο αξίας 670 ευρώ από σταθμευμένο αυτοκίνητο (video)

Καριέρα στα pit stop της Formula 1, λόγω ταχύτητας, θα μπορούσαν να κάνουν οι κλέφτες που θα δείτε στο παρακάτω

Απίστευτη καταδίωξη με συγκρούσεις επειδή άργησε στη δουλειά της (video)

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video θα μπορούσαν εύκολα να προέρχονται από ταινία δράσης. Ωστόσο είναι πραγματικά και

Διακόπτεται ο Δακτύλιος στην Αθήνα-Πότε επανέρχεται;

Από αύριο 19-07-2019 σταματάει η εκ περιτροπής κυκλοφορία μονών και ζυγών οχημάτων  στην περιοχή του Μικρού Δακτυλίου [Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ