Breaking News

Tι αλλάζει στο ανανεωμένο Mitsubishi L200;

Tι αλλάζει στο ανανεωμένο Mitsubishi L200;

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών των επαγγελματικών της οχημάτων η Mitsubishi αποφάσισε να μας δώσει μια πρόγευση από το ανανεωμένο L200 (σε ορισμένες αγορές αποκαλείται Τriton), το οποίο θα αποκαλυφτεί σύντομα.

Στην παραπάνω σκοτεινή φωτογραφία διακρίνεται η φιγούρα του ανανεωμένου L200 και κυρίως το εμπρός του τμήμα. Ευδιάκριτα είναι τα Led εμπρός φωτιστικά του σώματα, η σχετικά μικρή γρίλια μάσκας ονόματι “Dynamic Shield” της Mitsubishi, οι έντονες ακμές του εμπρός προφυλακτήρα και οι επενδύσεις χρωμίου που αυτός θα έχει.

Αλλαγές αναμένονται επίσης στο πίσω προφυλακτήρα και στα πίσω φωτιστικά σώματα του ανανεωμένου L200. Λιγότερες θα είναι οι τροποποιήσεις στο εσωτερικό, καθώς θα περιοριστούν στο σύστημα πολυμέσων και στις ταπετσαρίες.

Κάτω από το καπό του νέου ανανεωμένου ιαπωνικού pickup λογικά θα παραμείνει ο τετρακύλινδρος turbodiesel κινητήρας των 154 και 181 ίππων.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
L200MitsubishipickupανανεωμένοΤriton

Related Articles

Ποια πόλη θα παραλάβει 121 νέα λεωφορεία της Mercedes;

Αναβάθμιση των δημόσιων μέσων μαζικής μεταφοράς φέρνει η Mercedes στην Κουριμπίτα της Βραζιλίας, καθώς θα την προμηθεύσει με 121 αστικά της

Αυτόνομα Mercedes Axor στη συγκομιδή ζαχαροκάλαμου

Η αυτόνομη οδήγηση που διαρκώς εξελίσσει η Mercedes στα φορτηγά της δε θα εξυπηρετεί μόνο τις μεταφορές προϊόντων, αλλά και

Ζητούνται ηλεκτροκίνητα λεωφορεία για δοκιμαστική χρήση

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προς τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και τον ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων)