Breaking News

To Skoda Karoq τώρα και με νέα σπορ έκδοση

To Skoda Karoq τώρα και με νέα σπορ έκδοση

Είστε και εσείς από αυτούς που θα ήθελαν να δουν μια κορυφαία έκδοση του Skoda Karoq με το εμβληματικό λογότυπο RS;

Μπορεί η τσέχικη εταιρία ακόμα να μην εκπλήρωσε την επιθυμία μας, ωστόσο πλησίασε προς αυτήν με την παρουσίαση του νέου Karoq Sportline.

Κάτω από το καπό του νέου Karoq Sportline τοποθετείται ο δίλιτρος βενζινοκινητήρας TSI των 2.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 190 ίππους. Ωστόσο θα υπάρχουν και λιγότερο ισχυροί κινητήρες στη γκάμα του Karoq Sportline όπως ο 1.5 TSI των 150 ίππων και ο πετρελαιοκινητήρας TDI των 2.0 απόδοση επίσης 150 ίππων.

Ανάλογα με το κινητήρα το νέο Karoq Sportline θα συνοδεύεται από μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο ή από αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, αλλά και με μετάδοσης της κίνησης στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς.

Το νέο Karoq Sportline όμως δεν αρκεί να είναι ισχυρό πρέπει και να φαίνεται. Για το λόγο αυτό η Skoda του προσφέρει φιμέ κρύσταλλα, το λογότυπο Sportline «καρφιτσωμένο» στα εμπρός φτερά και ζάντες 18 ή 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό του τώρα του σπορ αύρα δίνουν τα αλουμινένια πεντάλ, οι μαύρες ταπετσαρίες με τις άσπρες ραφές, το τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι και ο ατμοσφαιρικός Led φωτισμός.

Πρεμιέρα το νέο Karoq Sportline θα κάνει τον Οκτώβριο στο Σαλόνι του Παρισιού.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
KaroqSKODASportline

Related Articles

To νησί που «βουλιάζει» από Fiat Panda! Eίναι περισσότερα και από τους κατοίκους (video)

Σύμφωνα με τη Fiat σε ένα νησί ο αριθμός των Panda είναι μεγαλύτερος από εκείνο των κατοίκων! Ίσως το μυαλό σας πηγαίνει

Κυρίες, η Citroen έφτιαξε ένα ποδήλατο αποκλειστικά για εσάς!

Πάντα εναρμονισμένη με τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής η Citroen αντιλαμβάνεται ότι η πανδημία άλλαξε και τον τρόπο των μετακινήσεων

Σε ρεκόρ παραγωγής οδήγησε το Renault ZOE

Το περίμενε άραγε η Renault όταν άνοιγε το 1952 το εργοστάσιο της στο Φλινς της Γαλλίας ότι 65 χρόνια αργότερα