Breaking News

Η Mercedes-AMG G65 είναι απαγορευτικά γρήγορη στην όπισθεν

Η Mercedes-AMG G65 είναι απαγορευτικά γρήγορη στην όπισθεν

Έχουμε ακούσει πάρα πολλούς λόγους για τους οποίους μια αυτοκινητοβιομηχανία αποφασίζει να προβεί στην ανάκληση ενός μοντέλου, ωστόσο η περίπτωση της Mercedes-AMG G65 είναι αρκετά ιδιαίτερη.

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού λοιπόν η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας της Οδικής Κυκλοφορίας ορίζει ότι τα μοντέλα παραγωγής θα πρέπει να διαθέτουν ένα λογισμικό που να περιορίζει τη μέγιστη ταχύτητα της όπισθεν στα 25 χλμ./ώρα, καθώς σε παραπάνω ταχύτητες υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί ο έλεγχος του οχήματος σε μια απότομη κίνηση του τιμονιού.

Είκοσι AMG G65 στην Αμερική φαίνεται πως δε διαθέτουν την προδιαγραφή αυτή και έτσι καλούνται για να ενημερωθεί το λογισμικό των κινητήρων τους. Ο εν λόγω κινητήρας είναι ένας V12 twin-turbo 6.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 621 ίππους και 991 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων.

Δε γνωρίζουμε πόσο «πιάνει» η AMG G65 με την όπισθεν, στην ευθεία πάντως χρειάζεται 5,1 δευτ. για να επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα.

 

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
AMG G65Mercedesανάκλησηόπισθεν

Related Articles

Σπέσιαλ Volkswagen Golf R με 333 ίππους και εξάτμιση Akrapovic (video)

Η Volkswagen σκοπεύει να ενθουσιάσει για ακόμα μια φορά τους φανατικούς οπαδούς του Golf, καθώς έχει στα σκαριά μια νέα

Ταιριάζει το χρώμα του αυτοκινήτου με την προσωπικότητα σας;

Έχετε αναρωτηθεί αν το χρώμα του αυτοκινήτου σας ταιριάζει με την προσωπικότητά σας; Μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη αλλά το

Ανακαλούνται Hyundai Kona για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση αντλίας κενού

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοινώνει ότι