Breaking News

Πουλήθηκαν πάνω από 2.300 Lamborghini σε έξι μήνες

Πουλήθηκαν πάνω από 2.300 Lamborghini σε έξι μήνες

Ικανοποίηση επικρατεί στην έδρα της Lamborghini που βρίσκεται στη Σαντ’Αγκάτα Μπολονέζ της Ιταλίας μετά την ανακοίνωση των πωλήσεων από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

Το πρώτο εξάμηνο του 2018 λοιπόν πουλήθηκαν συνολικά 2.327 Lamborghini, σημειώνοντας άνοδο 11%. Παράλληλα αναφέρεται ότι ο αριθμός αυτός ισούται με τις πωλήσεις που είχε κάνει η Lamborghini ολόκληρο το 2013.

Η Huracan έφερε 1.604 πωλήσεις, 204 περισσότερες δηλαδή σε σχέση με πέρυσι και η Aventador κυμάνθηκε σχεδόν στα ίδια επίπεδα με το 2017 καταγράφοντας 673 πωλήσεις.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι παραδόσεις της νέας Urus, του πρώτου SUV της Lamborghini, κάτι που θα συμβεί πριν το τέλος του έτους και αναμένεται να συντελέσει στην επίτευξη του στόχου των 6.000 πωλήσεων.


Tags assigned to this article:
AventadorHuracanLamborghiniUrus

Related Articles

Πώς βρέθηκε στο γκρεμό αυτή η Bugatti Veyron;

Άσχημη κατάληξη είχε η βόλτα μιας Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse στη μακρύτερη οροσειρά του κόσμου, στις Άνδεις. Δε γνωρίζουμε

Με 630 ίππους η νέα Maserati MC20 (video)

Η αναμονή έλαβε τέλος για το νέο μοντέλο της Maserati, καθώς επιτέλους η MC20 είδε το φως της δημοσιότητας Η

Πού άνοιξε νέος εκθεσιακός χώρος της Lamborghini;

Το δίκτυο των εκθεσιακών της χώρων επεκτείνει η Lamborghini. Η ιταλική εταιρεία των supercars απέκτησε λοιπόν ένα νέο εκθεσιακό χώρο