Breaking News

Αναμονή μηνών για τη νέα Alpine A110

Αναμονή μηνών για τη νέα Alpine A110

Η εμπορική πορεία της νέας Alpine A110 πηγαίνει ακόμα καλύτερα από το προσδοκώμενο, σε σημείο που υπάρχει αναμονή στις παραδόσεις της.

Το στοίχημα της Renault να αναβιώσει την ιστορική Alpine μέσα από τη νέα A110 φαίνεται πως αποδίδει τελικά, καθώς οι παραγγελίες της έχουν φτάσει τις 5.000.  Παράλληλα σε μόλις πέντε μέρες ξεπουλήθηκαν και οι 1.955 Premiere Edition της  A110.

Περικειμένου να μπει κάποιος στη λίστα αναμονής θα πρέπει να καταβάλει προκαταβολή 2.00 ευρώ. To αποτέλεσμα είναι να υπάρχει αναμονή ακόμα και δεκατεσσάρων μηνών για την παράδοση μιας νέας A110.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να αυξηθεί η ημερήσια παραγωγή της από 15 σε 20 οχήματα. Η παραγωγή της ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο και μέχρι τώρα έχουν κατασκευαστεί 1.200 A110.

Η A110  «αναπνέει» με  έναν τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.8 λίτρων με ισχύ 250 ίππων και ροπή 320 Nm. Ζυγίζει 1.080 κιλά και έτσι της είναι πιο εύκολο να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,5 δευτ.


Tags assigned to this article:
A110AlpineRenault

Related Articles

Πόσα Outlander PHEV έχει πουλήσει συνολικά η Mitsubishi;

Μιλώντας για ένα plug-in υβριδικό SUV, όπως το Mitsubishi Outlander PHEV, δεν περιμένει κανείς να έχει κάνει «τρελά» νούμερα πωλήσεων.

Ένα στρατιωτικό Smart

Τις «Καναδέζες» και τα Στάγιερ του Ελληνικού Στρατού φαίνεται ότι ζήλεψε το συγκεκριμένο Smart ForTwo, το οποίο μπορεί να μην

Mercedes έπεσε σε γκρεμό-νεκρός ο οδηγός (video)

Τραγικό τέλος είχε η καταδίωξη μιας ασημί Mercedes, καθώς ο οδηγός της έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο έπεσε