Breaking News

To νέο Volkswagen Crafter θα έχει τις ανέσεις ενός σπιτιού

To νέο Volkswagen Crafter θα έχει τις ανέσεις ενός σπιτιού

Αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από 24 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου η Volkswagen θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της Έκθεσης Caravan 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ, το νέο Crafter.

Βασισμένο στο πρωτότυπο Volkswagen California XXL το νέο Crafter, όπως φαίνεται και στα σχετικά σκίτσα θα έχει «καθαρές» σχεδιαστικές γραμμές, ενώ το αμάξωμα του θα μπορεί να φέρει διχρωμία. Χαρακτηριστικά η Volkswagen αναφέρει ότι το νέο Crafter θα έχει φωτεινά χρώματα και θα ενσωματώνει στο εσωτερικό του πολλές πρακτικές λύσεις.

Η καμπίνα του θα είναι ένας κανονικός χώρος διαμονής, καθώς θα υπάρχει μπάνιο με τουαλέτα και ντουζιέρα, κουζίνα, νεροχύτης, ψυγείο, πολλοί αποθηκευτικοί χώροι, κρεβάτι μήκους δυο μέτρων, ενώ τα εμπρός και πίσω καθίσματα θα μπορούν να περιστρέφονται 180 μοίρες.


Tags assigned to this article:
California XXLCrafterVolkswagen

Related Articles

Με νέους κινητήρες έως 213 ίππων το Ford Ranger

Τη φαρέτρα του Ranger ενίσχυσε η Ford, καθώς του έδωσε νέα «όπλα» για τη μάχη των pickup. Οπτικά το Ranger

Δυο φορτηγά Volvo μήκους 35 μέτρων θα διανύσουν 2.200 χλμ. (video)

Αυτό το ταξίδι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το μέγεθος του από κάθε απόψε είναι εντυπωσιακό. Η αυστριακή εταιρεία Prangl λοιπόν,

Πριν 75 χρόνια το πρώτο λεωφορείο της MAN με αέριο

Πολυετή εμπειρία διαθέτει η MAN στα λεωφορεία που χρησιμοποιούν ως εναλλακτική μορφή ενέργειας το αέριο. Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα από την