Breaking News

Κάηκε ένα Ford GT που είχε διανύσει 70 χλμ.

Κάηκε ένα Ford GT που είχε διανύσει 70 χλμ.

Κάηκε κατά το ήμισυ το Ford GT που βλέπετε στις φωτογραφίες, ενώ άγνωστη παραμένει η αιτία για το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, η οποία λογικά ξεκίνησε από τον πίσω τοποθετημένο κινητήρα ή από το σύστημα της εξάτμισης.

Παρότι οι φλόγες δεν πρόλαβαν να φτάσουν στο εμπρός τμήμα του Ford GT είναι ξεκάθαρο ότι έχει υποστεί ολική καταστροφή. Στο πίσω τμήμα έχουν απομείνει μόνο στάχτες και λιωμένα από τη φωτιά τμήματα του.

Σε βαθειά θλίψη θα βρίσκεται σίγουρα ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Ford GT, καθώς πρόσφατα το είχε αποκτήσει, ενώ είχε προλάβει να διανύσει μαζί του μόλις 70 χλμ. Παράλληλα πρόκειται για το πρώτο καταγεγραμμένο ατύχημα με το νέο supercar της μπλε οβάλ εταιρίας.

Το Ford GT χάρη στο V6 EcoBoost κινητήρα των 3.5 λίτρων που παράγει ισχύ 647 ίππων, ήταν ικανό να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 3 δευτ. και να φτάσει τα 347 χλμ./ώρα. Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι στην αγορά της Αμερικής η τιμή του αγγίζει το μισό εκατομμύριο δολάρια.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Ford GTπυρκαγιά

Related Articles

Είναι ένα drone ταχύτερο από την Porsche 911 GT3 RS; (video)

Η παραπάνω ερώτηση ίσως να σας φαίνεται αστεία, ωστόσο θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι δε μιλάμε για ένα τυχαίο drone.

Σε ποια χώρα η McLaren 720S ψηφίστηκε supercar της χρονιάς;

Σε μια δύσκολη μάχη με σκληρούς ανταγωνιστές η McLaren 720S κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και να αναδειχτεί

Η δεύτερη McLaren Senna που τράκαρε (video)

Σοβαρά λαβωμένη κατέληξε μια νέα McLaren Senna, καθώς ενεπλάκη σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων που έγινε στο Έσσεξ της Βρετανίας. Όπως