Breaking News

Το ταχύτερο επταθέσιο SUV είναι το Skoda Kodiaq RS (video)

Το ταχύτερο επταθέσιο SUV είναι το Skoda Kodiaq RS (video)

Τον τίτλο αυτό κατέκτησε το νέο Skoda Kodiaq RS, καθώς σημείωσε στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκινγκ μήκους 20.8 χλμ. το χρόνο ρεκόρ των 9 λεπτών και 29.84 δευτ. στην κατηγορία των επταθέσιων SUV.

Πίσω από το τιμόνι του πρώτου SUV επιδόσεων που κατασκεύασε η τσέχικη εταιρία βρίσκονταν η οδηγός αγώνων Σαμπίν Σμιτς. Το 1996 ήταν η πρώτη γυναίκα που κέρδισε τις 24ωρες του Νίρμπουργκινγκ, ενώ η ίδια εκτιμά ότι έχει ολοκληρώσει πάνω από 30.000 γύρους στην «Πράσινη Κόλαση», όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται η γερμανική πίστα.

Το εν λόγω επίτευγμα του νέου Kodiaq RS σε μια από τις πιο απαιτητικές πίστες του κόσμου αποτελεί σίγουρα την καλύτερη διαφήμιση πριν από το λανσάρισμα του, το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, με την παγκόσμια πρεμιέρα του να έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Σαλόνι του Παρισιού. Το νέο Kodiaq RS τροφοδοτείται από δίλιτρο BiTDI πετρελαιοκινητήρα, οποίος αποδίδει 239 ίππους.



Related Articles

Έρχονται νέα Citroen C4 και C5

Η κατάργηση του C4 από τη Citroen και η αντικατάσταση του από το ανανεωμένο C4 Cactus ήταν μια αλλοπρόσαλλη κίνηση

Πού έχουν κατασκευαστεί 5 εκατομμύρια Mercedes;

Το εργοστάσιο της Mercedes που βρίσκεται στην πόλη Ράστατ της Γερμανίας είναι επιφορτισμένο με την παραγωγή μοντέλων συμπαγών διαστάσεων. Εκεί

Γνωρίστε το Porsche Club Ισλανδίας (video)

Τελικά το πάθος για τα supercars της Porsche μπορεί να το συναντήσει κανείς στις περισσότερες χώρες ακόμα και στη μακρινή