Breaking News

Τα ιδανικά βαν της Nissan για καλοκαιρινές διακοπές

Τα ιδανικά βαν της Nissan για καλοκαιρινές διακοπές

Σχεδιάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και αναζητάτε ξενοδοχείο σε κάποιο νησί;

Η Nissan σας προτείνει να μην κάνετε κράτηση, αλλά να μείνετε στα δικά της καταλύματα. Πού βρίσκονται αυτά; Όπου εσείς αποφασίσετε, καθώς αναφερόμαστε στις δυο νέες άκρως εκδρομικές εκδόσεις των βαν της.

Ο λόγος για τα νέα e-NV200 και NV300 Camper, τα οποία έκαναν πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μαδρίτης. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες εξοπλίζονται με οροφή που σηκώνεται προς τα επάνω, ώστε να γίνεται διπλό κρεβάτι, διαθέτουν ψυγείο, κουζίνα με φυσικό αέριο, θέρμανση, νιπτήρα, τραπεζάκι, πλευρικές τέντες, ενώ εντός τους μπορούν να διανυχτερεύσουν μέχρι τέσσερα άτομα. Είναι τα ιδανικά οχήματα για όσους θέλουν να κατασκηνώνουν δίπλα στη θάλασσα ή στο βουνό.

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-NV200 φέρει μπαταρία 40kWh, η οποία πλήρως φορτισμένη προσφέρει αυτονομία 280 χλμ./ώρα. Το θέμα είναι να βρείτε πρίζα στην εξοχή… Για όσους τώρα δε θέλουν να έχουν αυτό το άγχος αυτό προτείνουμε το NV300 με πετρελαιοκινητήρα 1.6 dCi, ο οποίος αποδίδει 95, 120, 125 και 145 ίππους, ενώ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.


Tags assigned to this article:
e-NV200NissanNV300 Camperβαν

Related Articles

Η Citroen μας δείχνει το ράλι Μόντε Κάρλο σε μικρογραφία (video)

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι θαυμάζει σε ένα λόφο του Μόντε Κάρλο τη θέα από ψηλά μέσα στο ιστορικό Citroen  SM Cabriolet

Ποιο αυτοκίνητο ήταν πρώτο σε πωλήσεις τον Ιανουάριο στην Ελλάδα;

Στο εγχώριο «ράλι» πωλήσεων αυτοκίνητων έχουμε πλέον τον πρώτο νικητή στα μηνιαία αποτελέσματα. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία, τον

Επτά Aston Martin του Τζέιμς Μποντ συγκεντρωμένες

Οι φανατικοί οπαδοί των ταινιών δράσης με πρωταγωνιστή τον εμβληματικό μυστικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ είχαν ένα σημαντικό λόγο να ταξιδέψουν