Breaking News

Η χώρα όπου κατασκευάστηκαν 5 εκατομμύρια Mitsubishi

Η χώρα όπου κατασκευάστηκαν 5 εκατομμύρια Mitsubishi

Η Mitsubishi έχει έντονη παραγωγική δραστηριότητα στην Ταϊλάνδη κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι εκεί πλέον έχει κατασκευάσει συνολικά πέντε εκατομμύρια οχήματα της.

Το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρία που οδήγησε στον αριθμό αυτό ορόσημο για την παραγωγή της στην Ταϊλάνδη ήταν ένα Shogun Sport, το οποίο κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο που βρίσκεται στην πόλη Laem Chabang, όπου υπάρχουν τρία εργοστάσια της Mitsubishi.

Το εν λόγω εργοστάσιο είναι το μεγαλύτερο της Mitsubishi εκτός Ιαπωνίας, ενώ κατασκευάζει κάθε χρόνο 424.000 οχήματα, τα οποία εξάγονται από εκεί σε 120 χώρες. Στη σχετική εορταστική εκδήλωση το «παρών» έδωσαν προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο της Ταϊλάνδης.

Μοντέλα της Mitsubishi ξεκίνησαν να κατασκευάζονται στην Ταϊλάνδη το 1961. Η παραγωγή έφτασε στο ένα εκατομμύριο το 2003, στα δυο εκατομμύρια το 2010, στα τρία εκατομμύρια το 2013 και στα τέσσερα εκατομμύρια το 2015.

Η Mitsubishi στην Ταϊλάνδη προσφέρει εργασία σε 6.600 ανθρώπους. Το πρώτο της εργοστάσιο ξεκίνησε να λειτουργεί το 1992, το δεύτερο το 1996 και το τρίτο το 2012. Σημειώστε ακόμα ότι διαθέτει στην Ταϊλάνδη και ένα εργοστάσιο παραγωγής κινητήρων.



Related Articles

Ξεκινούν περιπολίες στη Θεσσαλία τα Hyundai i30

Ακόμα μια προσθήκη έγινε στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς απέκτησε συνολικά 33 νέα περιπολικά. Όπως βλέπετε και στις σχετικές

Με ιστορία 70 ετών αυτό το Abarth 695

Ήταν το 1949 όταν ο Κάρλο Άμπαρθ ίδρυσε την Abarth με σύμβολο το διάσημο σήμερα Σκορπιό. Επτά δεκαετίες αργότερα η

Η νέα Toyota Supra χωρίς οροφή είναι πανέμορφη

Κάπως έτσι θα μπορούσε να μοιάζει η ανοιχτή έκδοση της Toyota Supra, αν βέβαια η ιαπωνική εταιρεία αποφασίσει στο μέλλον