Breaking News

Η Porsche 911 GT3 RS πρωταγωνιστεί σε βιντεοπαιχνίδι (video)

Η Porsche 911 GT3 RS πρωταγωνιστεί σε βιντεοπαιχνίδι (video)

Το όνειρο να οδηγήσετε την Porsche 911 GT3 RS γίνεται πραγματικότητα, κατά μια έννοια τουλάχιστον, καθώς μπορείτε να βάλετε το γερμανικό supercar στο χέρι.

Κυριολεκτικά μιλάμε, καθώς κρατώντας το smartphone σας έχετε τη δυνατότητα να οδηγήστε την Porsche 911 GT3 RS, αρκεί φυσικά να έχετε κάνει download το νέο βιντεοπαιχνίδι CSR2. Στους dragster αγώνες του εν λόγω βιντεοπαιχνιδιού συμμετέχουν επίσης η Ferrari LaFerrari, η McLaren P1, το Koenigsegg One:1 και πολλά ακόμα supercar.

Αναφορικά με την 911 GT3 RS θα πρέπει να πούμε ότι διαθέτει ατμοσφαιρικό κινητήρα 4.0 λίτρων, απόδοσης 520 ίππων και 460 Nm ροπής. Οι επιδόσεις της είναι καταιγιστικές, καθώς επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 3,2 δευτ. και φτάνει τα 312 χλμ./ώρα.

Η εξέλιξη της πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, όπου έχει πετύχει ρεκόρ χρόνου 6 λεπτών και 56,4 δευτ.



Related Articles

Η Bugatti των 16,7 εκατομμυρίων ευρώ

Οτιδήποτε αφορά τη νέα Bugatti La Voiture Noire, που έκανε πρεμιέρα στον Σαλόνι της Γενεύης, είναι στον υπερθετικό βαθμό. Στο

Παρκαδόρος που τράκαρε δυο Lamborghini μάλλον δεν αξίζει φιλοδώρημα (video)

To επάγγελμα του παρκαδόρου σε πολυτελή ξενοδοχεία έχει πλεονεκτήματα, αλλά και ένα σημαντικό μειονέκτημα. Στα πλεονεκτήματα του παρκαδόρου είναι ότι

Έτσι υποδέχτηκε το 2019 το Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye (video)

Πιο δυναμικά δε θα μπορούσε να υποδεχτεί τη νέα χρονιά το Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye. Τι ακριβώς όμως έκανε;