Breaking News

Ένα DS 7 Crossback για το Γάλλο πρέσβη

Ένα DS 7 Crossback για το Γάλλο πρέσβη

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είχε επιλέξει το DS 7 Crossback για τις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις του, πριν καν αυτό αρχίσει να διατίθεται στις αγορές.

Το παράδειγμα του αποφάσισε να ακολουθήσει και ο πρέσβης της Γαλλίας στη Βρετανία, καθώς πλέον κυκλοφορεί με ένα DS 7 Crossback, το οποίο τροφοδοτείται από βενζινοκινητήρα PureTech 225 ίππων.

Παράλληλα εξοπλίζεται με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, ζάντες 20 ιντσών, πανοραμική οροφή, ηχοσύστημα της FOCAL, ενεργούς Led προβολείς.

Ο ίδιος ο πρέσβης δηλώνει ενθουσιασμένος με το νέο DS 7 Crossback, καθώς του προσφέρει κύρος, κομψότητα, πολυτέλεια, άνεση και προβάλει την αυτοκινητοβιομηχανία της χώρας του.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
DS 7 CrossbackΕμανουέλ Μακρόν

Related Articles

Σε ποια χώρα το Mercedes eCitaro ανακηρύχτηκε «Αστικό Λεωφορείο της Χρονιάς 2019»;

Μια σημαντική διάκριση για το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Mercedes eCitaro ήρθε από μια ευρωπαϊκή χώρα. Η Ισπανία λοιπόν ανακήρυξε το

Κίνδυνος να ξεκολλήσουν ηλιοροφές από Bentley

Το γόητρο των υπερπολυτελών και πανίσχυρων Bentley κινδύνεψε να πληγεί ανεπανόρθωτα. Φαντάζεστε πόση δυσφήμηση θα δέχονταν η βρετανική εταιρεία αν

Black Friday και για την Opel! Μέχρι πότε θα έχει εκπτώσεις;

Για πρώτη φορά η Opel συμμετέχει στον εμπορικό θεσμό της Black Friday, με ειδικές τιμές για τα μοντέλα της. Ειδικά