Breaking News

Ξεψύχησε στην άσφαλτο μια Porsche 911 GT2 RS

Ξεψύχησε στην άσφαλτο μια Porsche 911 GT2 RS

Για δεύτερη φορά πέφτει θύμα της ασφάλτου η Porsche 911 GT2 RS, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση η κατάσταση της είναι αρκετά πιο σοβαρή.

Πριν από μερικές μέρες μια 911 GT2 RS υπέστη επιπόλαια «τραύματα» μέσα στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Η ασημί τώρα 911 GT2 RS που βλέπετε στις φωτογραφίες, κάτω από άγνωστες συνθήκες, τράκαρε σε αυτοκινητόδρομο της Σουηδίας.

Είναι οφθαλμοφανές ότι το εμπρός, αλλά κυρίως το πίσω, τμήμα της έχει πάθει σοβαρές υλικές ζημιές. Το γεγονός ότι η καμπίνα έχει παραμείνει ανέπαφη και ότι η αριστερή της πόρτα είναι ανοιχτή μας κάνει να πιστεύουμε ότι ευτυχώς ο οδηγός της δεν πρέπει να τραυματίστηκε και να αποβιβάστηκε μόνος του από την 911 GT2 RS μετά την πρόσκρουση.

Η ισχυρότερη 911 παραγωγής τροφοδοτείται από τον εξελιγμένο εξακύλινδρο κινητήρα των 3.8 λίτρων που έχει ισχύ 700 ίππων, συνεργάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, ενώ ο πίνακας των επιδόσεων της αναγράφει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 340 χλμ./ώρα.



Related Articles

Ακόμα μια McLaren Senna θύμα πυρκαγιάς

Αυξάνονται τα περιστατικά των μυστηριωδών πυρκαγιών που ξεσπούν σε ορισμένες McLaren Senna. Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε στην πόλη Μπράγα της

Αν έχετε τη McLaren 650S προσέχετε όταν κατεβαίνετε σε υπόγεια πάρκινγκ

Την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισε να σταθμεύσει στο εν λόγω υπόγειο πάρκινγκ πρέπει να μετάνιωσε ο οδηγός αυτής

Δείτε το γερανό να σηκώνει μια Ferrari (video)

Δυο είναι τα ενδεχόμενα για τη μεταφορά της συγκεκριμένης κατακόκκινης Ferrari LaFerrari με γερανό. Με δεδομένο ότι δεν είναι πουθενά