Breaking News

Δείτε μια McLaren 720S να πέφτει πάνω σε σταθμευμένο Audi R8 (video)

Δείτε μια McLaren 720S να πέφτει πάνω σε σταθμευμένο Audi R8 (video)

Επίδειξη των οδηγικών ικανοτήτων που προφανώς δε διέθετε επιχείρησε να κάνει ένας 19χρονος με μια δανεική McLaren 720S.

Ο νεαρός οδηγός λοιπόν που δεν είχε καν δίπλωμα πήρε το βρετανικό supercar της αδελφής του και θέλησε να μας δείξει πόσο γρήγορα μπορεί να εκκινήσει στην ευθεία. Το βασικότερο λάθος του ήταν ότι απενεργοποίησε το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και έπειτα επιτάχυνε πολύ απότομα. Τότε οι πίσω τροχοί της 720S άρχισαν να ολισθαίνουν και το αποτέλεσμα ήταν να κάνει στροφή 180 μοιρών και να προσκρούσει πλευρικά με δύναμη πάνω σε ένα σταθμευμένο Audi R8.

Τα δυο supercars υπέστησαν σημαντικές ζημιές, ενώ αναρωτιόμαστε ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδελφή του επιχείρησε να αναλάβει ανεπιτυχώς την ευθύνη για το συμβάν.

Ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4.0 λίτρων προσφέρει στην 720S ισχύ 720 ίππων, επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα εντός 2,9 δευτ. και τελική ταχύτητα 341 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
720SAudiMcLarenR8

Related Articles

Αχάμπαρος οδηγός περνάει πλημμυρισμένο δρόμο με Pagani Utopia αξίας 2,17 εκατομμυρίων ευρώ! (βίντεο)

Οι πρόσφατες ισχυρότατες βροχοπτώσεις στο Ντουμπάι είχαν ως αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια, προκαλώντας απίστευτο χάος. Στο πλούσιο

Πόσες McLaren έχουν πουληθεί στην Κίνα;

Η τεράστια αγορά της Κίνας είναι για πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες ζωτικής σημασίας, καθώς από εκεί έρχονται τα μεγαλύτερα ποσοστά των πωλήσεων

Η νέα Ferrari έχει το όνομα μεγάλης ευρωπαϊκής πόλης

Το όνομα της ιταλικής πρωτεύουσας επέλεξε να δώσει η Ferrari στο νέο της supercar, τιμώντας έτσι την ιδιαίτερη πατρίδα της.